1.750 de salariați ai CEO, în șomaj tehnic

Șomajul tehnic pare să fie soluția cel mai des aplicată de CE Oltenia. În prezent, CE Oltenia are 1750 de salariați în șomaj tehnic, din cauza RAAN, care nu-și plătește cărbunele pe care-l „cumpără” de la CE Oltenia.

Din această cauză sunt afectați și cei 1.000 de mineri de la Seciuri, pe lângă cei 750 de la Husnicioara, existând riscul ca și salariații din Berbești să fie trimiși în șomaj tehnic.

„O gură de aer”

Pe de altă parte, alți salariați ai CEO au scăpat ca prin urechile acului de a intra în șomaj tehnic. Este vorba despre salariații de la Jilț, a căror activitate a fost blocată din cauza proprietarilor de terenuri aflate în fața excavatoarelor miniere. Astfel, cel puțin pentru o lună și jumătate, salariații de la Jilț pot să stea liniștiți, fiindcă s-a reușit de către administrație rezolvarea problemei cu unul dintre proprietari: „O gură de aer pentru o lună și jumătate. Decembrie va fi momentul când se va debloca. După o lună şi jumătate, la ora asta, pentru Jilţ nu avem soluţii”, a declarat managerul CEO, Laurențiu Ciurel.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad