100 de angajați ai Olservmin protestează la Rovinari

Aproximativ 100 de angajați de la Olservmin așteaptă conducerea unității în fața Casei de Cultură Rovinari. Oamenii nu știu care este soarta lor și nici dacă mai au locuri de muncă sau au fost concediați. DE la începutul anului se anunțau disponibilizări colective la societatea prestatoare de servicii pentru CE Oltenia. Revenim cu detalii.

Categoria: Ultima oră

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Gicu says:

    Ciurel & Antonie & Raut & Calinoiu in dementul razboi cu sindicatele au falimentat aceasta societate pentru a da cu dedicatie contractele noilor capuse (firmele de casa ale celor patru). Antonie & Raut ultra specialistii cei mai tari administratori in Consiliul de Administratie la MINPREST (incompatibili penali cu aceste functii) au aprobat angajari fara numar si achizitii de masini iar rezultatul este respingerea de catre OPSPI a Bugetului de Venituri si Cheltiueli. Din cauza angajarilor facute la MINPREST in afara legii de catre antonie si raut trebiue falimentat OLSERVMINUL si SINDJILTUL. Drept rasplata pentru veniturile personale obtinute de cei doi -antonie si raut- (20 000 Lei pentru o angajare la MINPREST), cirdel si tractoristul i-au promovat „nepolitic” pe primul membru in directorat iar pe securist presedinte la pandurii. Intrebati-l pe politrucul antonie de ce la Rovinari s-au angajat in CEO acum 10 zile soferii directorilor iar la Jilt se dau afara 300 de oameni (Pentru doua angajari Antonie si gasca Ciurel & Raut & Calinoiu au luat 40000lei, o suta de milioane vechi de caciula)

    Thumb up 1 Thumb down 0

  2. muncitor says:

    De ce nu verifica conducerea CEO persoanele de la Olservmin sa vada cate persoane sunt angajate pentru pamant si cate sunt sotii de muncitori ,maistri si chiar ingineri

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad