138 de contestații la titularizare

Cele peste 600 de cadre didactice care în cursul săptămânii trecute au susținut examenul de titularizare, au aflat luni primele rezultate ale muncii lor. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Gorj, la nivelul județului 69,75% dintre cadrele didactice au reușit să obțină o notă de trecere la examen. cei care au fost nemulțumiți de nota obținută au avut la dispoziție două zile pentru a depune contestații. Conform datelor furnizate de către ISJ Gorj, 138 dintre profesorii gorjeni au depus contestații în vederea obținerii unor note mai mari, cei mai mulți dintre nemulțumiți fiind dascălii care au susținut examenul de titularizare la Educație Fizică. Aceștia vor afla rezultatele finale pe data de 8 august.

Doar patru note de 10

Peste 280 dintre cei care au susținut anul acesta examenul de titularizare au reușit să obțină o notă situată între 7 și 9,99, în timp ce patru dintre cadrele didactice au reușit să obțină nota maximă. La polul opus celor patru candidați care au reușit să obțină nota maximă la examinare, s-au aflat cei care au făcut de rușine profesia pe care o au. Este vorba despre cadrele didactice care nu au reușit să obțină o notă mai mare de 1,5 sau 1,55.Pentru un post de titular candidații trebuie să obțină minimum nota șapte, iar pentru unul de suplinitor minimum nota cinci.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad