16 octombrie, ultima zi de depunere a dosarului pentru postul de manager al SPA

Cei care doresc să ajungă la conducerea Școlii Populare de Artă(SPA) din Târgu Jiu trebuie să se grăbească. Dosarele pentru postul de manager al SPA se pot depune până pe data de 16 octombrie. Acesta nu este primul concurs organizat în vederea ocupării scaunului lăsat de fostul director al instituției, Viorel Gârbaciu. În urma primului concurs, desfășurat în luna septembrie, niciunul dintre dosarele depuse de candidați nu au fost validate, necorespunzând în totalitate cerințelor postului.
Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Gorj, condițiile pentru ocuparea postului au rămas aceleași ca la primul concurs. „A începutul deja procesul de depunere a dosarelor pentru cei care își doresc postul de manager al Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu. Data limită de depunere este 16 octombrie. Condițiile de concurs au rămas aceleași ca la prima organizare a concursului. Sperăm ca de data aceasta concursul să ne aducă și un finalist, și astfel, începând cu data de 1 ianuarie a anului 2014, să avem un manager al Școlii Populare de Artă”, a spus Mădălina Ciolocoi, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj.

Categoria: Actualitate

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad