25% din acțiunile Fotbal Club U Craiova SA, sechestrate de Parchet

DIICOT București a luat la puricat afacerile lui Mititelu. Potrivit Adevarul.ro, 25% din acțiunile Fotbal Club U Craiova SA au fost puse sub sechestru de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Justiție și Casație.

Pe 13 februarie, structura centrală a DIICOT a început urmărirea împotriva lui Mititelu și a altor 7 persoane, toți fiind acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat care a prejudiciat statul cu 5 milioane de euro. Drept urmare, potrivit Adevărul.ro, 25% din acțiunile societății pe care este înscris clubul de fotbal – 11% aparținând lui Mititelu, 14% nepotului său, Gigel Prioteasa, și el pe lista celor acuzați – au fost puse sub sechestru. Sursa citată mai menționează că pe clubul de fotbal s-a lucrat pe două societăți. „Una este cea înființată în 2002 și licențiată de FRF, Fotbal Club U Craiova, iar cealaltă este FC U Craiova (înstrăinată lui Aurel Trăistaru, un apropiat al familiei Mititelu) din anul 2006, care derulează alte tipuri de activități, deși are același cod CAEN de „activități ale bazelor sportive”. De amintit că Mititelu a promis că va ceda pachetul majoritar de acțiuni de la club suporterilor, în cazul în care se vor strânge 50.000, care vor cotiza cu 7 euro fiecare.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad