25 octombrie, ultima zi de depunere a documentelor la Finanțe

Reprezentanții Direcției Generale a Finanțelor Publice Gorj îi anunță pe contribuabili că data de 25 octombrie este ultima zi în care pot fi depuse anumite documente fără a se aplica sancțiuni.
Este vorba despre formularul 097 – „Notificare privind aplicarea/încetarea aplicării sistemului TVA la încasare, formularul 100 – „Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul de stat”, formularul 104 – „Declaraţia privind distribuirea între asociaţi a veniturilor şi cheltuielilor”, formularul 112 – „Declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, a impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate”, formularul 224 – „Declaraţie privind veniturile sub formă de salarii din străinătate obţinute de către persoanele fizice care desfăşoară activitate în România şi de către persoanele fizice române angajate ale misiunilor diplomatice şi posturilor consulare acreditate în România” pentru luna septembrie 2013, formularul 300 – „Decontul de taxă pe valoarea adăugată”, formularul 301 – „Decontul special de taxă pe valoarea adăugată”, formularul 307 – „Declaraţie privind sumele rezultate din ajustarea taxei pe valoarea adăugată”, formularul 311 – „Declaraţie privind taxa pe valoarea adăugată datorată de către persoanele impozabile al căror cod de înregistrare în scopuri de TVA a fost anulat conform art. 153, alin. (9) lit. a) – e) sau g) din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal”, formularul 390 – „Declaraţie recapitulativă privind livrările /achiziţiile /prestările intracomunitare de bunuri si servicii” și formularul 394 – „Declaraţie informativă privind livrările/prestările şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional”.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad