295 de metodiști au fost admiși la ISJ Gorj

Peste 350 de cadre didactice din județul Gorj au vrut să devină metodiști anul acesta. Aceștia au avut o săptămână  la dispoziție pentru a-și depune dosarele la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Gorj. Potrivit reprezentanților ISJ, doar 295 din cei 351 de profesori care și-au depus dosarele au fost admiși ca metodiști. Metodiștii trebuie să fie cadre didactice cu experiență, cunoscute pentru rezultatele bune obținute în instruirea și educarea elevilor, cu o bună pregătire metodică și de specialitate.
Profesorii care au depus dosare pentru a deveni metodiști au fost obligați să îndeplinească o serie de condiţii, respectiv să aibă studii universitare, finalizate cu diplomă de licenţă corespunzătoare funcţiei didactice din învăţământul preuniversitar; să fie cadru didactic angajat cu contract pe durată nedeterminată; să deţină gradul didactic I sau cel puţin gradul didactic II; să facă dovada acumulării a 90 de credite transferabile în ultimii 5 ani; să primească calificativul „Foarte bine” în ultimii cinci ani şcolari; să aibă recomandarea Consiliului de Administraţie al unităţii de învăţământ în care este titular/detaşat.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad