3 moduri de a face sex în toate colţurile casei

Cine are impresia că doar dormitorul este locul ideal pentru a face sex se înşală. Orice încăpere din casa poate fi transformat într-un colţ numai bun pentru sex.

Bucătăria

Exceptând aragazul, aproape orice loc din bucătărie poate fi transformat intr-ul colţişor de făcut sex. Dincolo de tejghea sau masa din bucătărie, numai bune ca suport, există şi scaunele. Spre exemplu, pentru femeile care vor „să-şi pună bărbaţii la punct”, pot recurge la poziţia femeia deasupra, aşezându-şi partenerii pe un scaun de bucătărie, pus în centrul încăperii. Partea bună a acestei poziţii pe o astfel de mobilă de bucătărie este înălţimea: de regulă, scaunele de bucătărie sunt înalte exact cât trebuie pentru că femeia să se poată mişca cu uşurinţă deasupra bărbatului ei, aşezat fără să obosească prea repede şi prea tare.

Biroul

Dacă locuinţa este concepută şi cu o încăpere tip birou, atunci nu există nimic mai senzual decât jocul sexual al „directorului cu secretara” sau al „directoarei cu subalternul”, în funcţie de care dintre parteneri vrea să fie dominantul şi dominatul. Mai mult, femeia îşi poate ațâța uşor bărbatul purtând o fustă scurtă şi prefăcându-se că se suie pe un scaun sau pe o treaptă pentru a ajunge la rafturile de sus ale bibliotecii pentru a lua un dosar. Sexul în încăperea birou este foarte senzual tocmai pentru că permite partenerilor să joace roluri.

Sufrageria

Sunt o mulţime de poziţii sexuale care pot fi puse în practică în sufragerie, această cameră oferind, în funcţie de mobilier, chiar mai multe oportunităţi sexuale decât dormitorul. Femeia poate sta în genunchi pe canapea, sprijinită în mâini de margine, sau în genunchi pe fotoliu, sprijinită de spătar în timp ce se lasă pătrunsă de la spate de către partener. Mai mult, covorul poate servi ca un „aşternut” pentru sex, dar cu o singură condiţie: să aveţi grijă la arsurile care pot apărea pe piele, spre exemplu pe genunchi, de la frecare.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad