4 idei interesante pentru amenajarea spaţiului de sub scări

Secretul unei amenajări interioare de succes constă în folosirea tuturor spaţiilor din casă şi îmbinarea elementelor de decor, astfel încât să creezi impresia unor încăperi luminoase şi spaţioase. În fiecare locuinţă există anumite locuri care rămân nefolosite. Unul dintre acestea este cel de sub scări. Deşi acest spaţiu poate fi de folos în designul locuinţei, cele mai multe persoane îl ignoră. Birouri, spaţii de depozitare sau chiar spaţii de dormit – acestea sunt doar câteva idei de care te poţi folosi pentru a amenaja spaţiul de sub scări.

1. Biblioteca de sub scări

Cărţile numeroase pe care le-ai adunat de-a lungul timpului şi-ar putea găsi locul în spaţiul liber de sub scări. Tot ce trebuie să faci este să construieşti o bibliotecă potrivită pentru locul rămas liber sub scări. Astfel, vei schimba şi designul locuinţei, dar vei scăpa şi de “problema” cărţilor în plus pe care nu aveai unde să le depozitezi.

2. Birou pentru copii

Spaţiul de sub scări îl poţi folosi şi pentru a-i crea copilului tău un colţ de lucru. Pentru aceasta, este important să achiziţionezi un birou care să aibă dimensiunile potrivite pentru locul rămas liber de sub scări. În acest fel, copilul va avea un nou loc unde îşi va putea rezolva temele, va putea citi sau chiar se va juca pe calculator.

3. Loc de odihnă

Un loc de odihnă  este binevenit oriunde, aşa că de ce să nu profiţi de locul liber de sub scări pentru a amenaja un asemenea spaţiu de răsfăţ? Un pat confortabil cu multe perne va schimba total designul locuinţei, transformând spaţiul gol de sub scări într-un colţ de odihnă şi relaxare.

4. Spaţiu de depozitare

Sticle cu băuturi alcoolice, chipsuri, alune sau seminţe sunt doar câteva dintre alimentele pe care le poţi depozita în spaţiul de sub scări. Când prietenii vin în vizită, vei avea tot ce îţi trebuie, la îndemână, astfel încât petrecerea poate să înceapă. Nu doar că vei reuşi să creezi un design inedit, dar vei folosi spaţiul liber de sub scări într-un mod practic.

www.acasa.ro

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad