4,8 lei/lucrare pentru profesorii corectori

Examenul de Bacalaureat le-a adus și anul acesta venituri suplimentare cadrelor didactice care au corectat sau supravegheat examenul. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Gorj, anul acesta, în județul Gorj, peste 1.000 de profesori au fost implicați în tot ceea ce a ținut de organizarea și desfășurarea Bacalaureatului.
Astfel, preşedinţii comisiilor de Bacalaureat din centrele de examen vor primi sume cuprinse între 483 şi 515 lei, în funcţie de numărul candidaţilor. Vicepreşedinţii comisiilor, secretarii şi membrii vor fi plătiţi cu 331 lei, iar asistenţii, cu 29 lei/zi. În cazul membrilor comisiilor din centrele zonale de evaluare, preşedintele  va primi suma de 735 lei, la o comisie de până la 1.000 de candidaţi, respectiv 761 lei, la o comisie de peste 1.000 de candidaţi; vicepreşedintele va fi remunerat cu suma de  420 lei; secretarul  va primi 362 lei; membrii vor primi  331 lei, iar un profesor evaluator  va primi 4,8 lei pentru fiecare lucrare corectată.
De asemenea, personalul didactic care a făcut parte din comisiile judeţene/regionale de contestaţii pentru examenul de bacalaureat va fi  remunerat astfel: vicepreşedinte – 420 lei; secretar – 331 lei; membru – 331 lei; profesor evaluator – 4,8 lei.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad