5 metode pentru a-ți crește apetitul sexual

Oricât de mult ai ține la partenerul tău, uneori nu ai chef de momentele amoroase dintre voi doi. Nu este din cauză că nu te simți atrăgătoare sau pentru că ești nesigură de sentimentele tale, dar stresul și oboseala sunt cele care în multe cazuri șubrezesc viața sexuală.

Stimulează-ți creierul

Uneori nu ai nevoie decât de un mic impuls pentru ca dispoziția să-ți revină. Poți stimula creierul foarte ușor cu ajutorul fanteziilor și ce mod mai simplu decât să urmărești un film în care doamnelor le este permis orice. Vei scăpa de inhibiții și vei fi pregătită de acțiune.

Începe cu un pui de somn

De multe ori ești atât de obosită, încât tot ce-ți dorești este să te bagi cât mai repede în pat. Nu este o idee rea, mai ales dacă alegi să furi câteva minute de somn după-amiază. Chiar și acele momente de somn contează pentru a te reîncărca cu energie și pentru o profita de câteva momente în intimitate.

Acordă-ți timp pentru tine

Te împarți între serviciu și familie și ajungi să te neglijezi, iar din acest motiv ești din ce în ce mai apatică. Nu ar strica să acorzi timp pentru ceva ce-ți place, cum ar fi hobby-urile tale sau o ieșire în oraș cu prietenele. Te vei distanța de probleme măcar pentru câteva clipe și vei avea timp să reflectezi la relația cu partenerul.

Găsește aroma iubirii

Anumite miresme sunt create special pentru a-ți trezi sexualitatea. Dacă partenerul tău are gânduri romantice pentru seară, iar tu mai puțin, atunci apelează la acest truc rapid. Înarmează-te cu arome precum lavandă, dovleac și lemn dulce și pregătește-te de o noapte plină de pasiune.

Dieta condimentează viața sexuală

Și alimentele contribuie la o viață sexuală activă. Bananele, untul de arahide și mierea conțin vitamina B care contribuie la creșterea naturală a libidoului. Țelina în schimb conține androsteron, un hormon care stimulează apetitul sexual. Dacă nu vrei să-ți dezamăgești partenerul alege drept gustare în timpul zilei o felie de pâine cu unt de arahide, garnisită cu felii de banană și vei avea parte de mai mult decât satisfacție culinară.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad