6 moduri ingenioase de a-ţi decora casa toamna

Zilele însorite au trecut deja, iar sezonul rece se instalează uşor. Atmosfera ruginie şi mohorâtă a toamnei îţi stimulează însă creativitatea şi te incită la noi schimbări? Nu ezita să îţi pui în practică ingeniozitatea şi decorează-ţi casa ţinând cont de cele mai noi tendinţe în design interior propuse pentru această toamnă. Iată câteva dintre cele mai interesante moduri de a-ţi decora casa la început de sezon rece.

1. Camera rustică

Toamna este asociată cu decorul rustic, vintage, aşa că nu ezita să îţi creezi un colţişor sau chiar o cameră care să te poarte într-o atmosferă medievală. Canapelele vechi, preșurile tradiţionale, candelabrele din fier forjat şi fotoliile din lemn, alături de un şemineu încărcat în piatră, pot crea în casa ta o atmosferă relaxantă, care să te îmbie la visare şi călătorie în timp.

2. Relaxare ingenioasă

Toamna aceasta te poţi folosi chiar şi de mobilierul din sălile de gimnastică. Foloseşte un cal cu mânere pe post de băncuță în holul casei tale. Conturează atmosfera tipică unui parc, aşezând deasupra acestuia un tablou hand-made, decorat cu o coroană de legume sau flori specifice toamnei.

3. Dă casei tale nuanţe tomnatice

O simplă vază cu flori uscate sau crizanteme de toamnă ori câteva ţesături în nuanţe de portocaliu, galben sau maro pot aduce toamna în casa ta.

4. Adaugă detalii vintage

Toamna este asociată cu decorurile vintage, aşa că elementele acestui stil nu trebuie să lipsească din decorul casei tale. Comodele sau măsuţele vechi specifice secolului al XIX-lea din lemn masiv ar putea fi o soluţie ingenioasă.

5. Dovlecii dau casei tale o notă distinctă de toamnă

Dovlecii au devenit un laitmotiv al toamnei. Îi poţi aşeza oriunde în casă, deoarece impactul vizual cu aceştia îţi va da imediat sentimentul că te afli în natură sau în poveştile cu Cenuşăreasa.

6. Păturile groase

Odată ce vremea se răceşte, păturile groase ar trebui să le ai mereu la îndemână. Pe lângă faptul că sunt utile, acestea se potrivesc perfect cu atmosfera de toamnă. Aruncă prin colţurile casei câte un set de pături în nuanţe diferite pentru a avea şi un impact vizual plăcut.

www.acasa.ro

Categoria: Puls

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Cristian says:

    Un articol de sezon, cu idei numai bune de pus in practica. Asa este, toamna ne place sa simtim mai mult atmosfera rustica sau vintage.Prezenta lemnului, semineul, paturile groase, toate dau senzatia de caldura si relaxare. Cateva decoratiuni de toamna, cu frunze, flori, dovleci, vor intregi atmosfera de toamna si vor aduce un plus de culoare in orice casa.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad