7 lucruri pe care să nu le faci sub nicio formă în relaţia amoroasă

Nimeni nu intră vreodată în vreo relaţie, gândindu-se că, la un moment dat, în viitor, peste nu foarte mulţi ani, o să facă sex doar cu ocazia eclipselor solare. Totuşi, nu se ştie din ce motiv, acest lucru se întâmplă cam în fiecare relaţie şi ajungi, cumva, să preferi privitul la tv în locul partidelor de sex care odinioară te făceau să fierbi. Site-ul Netdoctor.co.uk ne spune care sunt cele 7 lucruri care trebuie neapărat evitate într-o relaţie, tocmai pentru a evita plictisul faţă de sex.

1. NU lăsa niciodată uşa la baie deschisă!

Poate că nu te-ai simţit atât de confortabil lângă nici un bărbat, în viaţa ta, aşa cum simţi că eşti cu el. Totuşi, acesta nu este un motiv ca să-l supui unor acţiuni deloc sexy prin care tu trebuie să treci în deplină intimitate. Toate etapele mai puţin sexy trebuie să se întâmple în intimitate, iar lui trebuie să eviţi să-i arăţi altceva decât rezultatul final, acela spectaculos.

2. NU transforma patul matrimonial într-un raft plin de jucării de pluş

Dacă ursuleţul Winnie the Pooh ocupă un loc principal pe perna ta, înseamnă că patul e un loc dedicat doar alinturilor şi îmbrăţişărilor, şi nu pasiunii. Animăluţele de pluş spun despre tine că eşti încă o fetiţă imatură, care are nevoie de mângâiere, dar care nu are înclinaţii către sex, din moment ce joacă roul de fetiţă. Ori, locul în care faceţi sex este extrem de important, trebuie să faci din el un loc care să-l atragă şi în care să-şi dorească pasiunea alături de tine.

3. NU lasa televizorul aprins!

Te cuibăreşti lângă el şi împreună vă uitaţi la serialul preferat – aşadar, ce poate fi greşit în asta?! Păi, nimic, doar că situaţia în sine nu va duce niciodată către sex şi nici nu vă va trezi vreo dorinţă de puţină acţiune. Ba chiar un studiu italian a descoperit că acele cupluri care au televizor în cameră fac cu 50% mai puţin sex decât cuplurile care nu au un aparat tv în dormitor. Televizorul vă va sustrage atenţia pe care ar trebui s-o aveţi unul faţă de celălalt şi vă va distrage de la sex.

4. NU te preface

Eşti obosită şi stresată şi nu mai ai răbdare să depui efort şi tu, ca să trăieşti marele orgasm, aşa că vrei să pui capăt mai repede efortului şi să dormi. Şi atunci te prefaci că ai terminat. Nu e deloc o idee bună, pentru că, în primul rând, îl minţi şi-i ascunzi adevărul. Idealul e să fii acolo, cu totul şi să faci tot ce-ţi stă în putinţă atât pentru plăcerea ta, cât şi pentru cea a partenerului.

5. NU discuta despre foştii iubiţi!

Să fii onestă nu înseamnă că neapărat trebuie să-i povesteşti cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat între tine şi foştii iubiţi. Şi dacă îi pomeneşti, tot nu trebuie să-l faci să se simtă prost cumva, menţionându-i cât de grozavi au fost alţii înaintea lui. Desigur, asta nu înseamnă că el te va crede o femeie uşoară, dar i se va clătina încrederea în sine şi îşi va face probleme, întrebându-se dacă va fi la înălţimea ultimului tău iubit, despre care i-ai vorbit aşa de frumos.

6. NU fi o mamă ideală şi o soţie lamentabilă

Dacă a apărut un copil, asta nu înseamnă că brusc relaţia cu el trebuie să treacă în planul doi. E adevărat că dacă eşti mama pentru prima oară, emoţiile sunt absolut copleşitoare şi e greu să împarţi atenţia în mod egal. Totuşi, degeaba eşti o mamă minunată, dacă neglijezi relaţia de cuplu. Din cauza oboselii e posibil să răspunzi negativ ideii de sex, însă nu e deloc benefic pentru voi acest refuz al tău. Şi, dacă te ajută, gândeşte-te că nu e doar pentru partener, ci şi pentru tine însăţi şi pentru nevoile tale.

7. Nu-l trata ca pe o amică de-a ta

Gândeşte-te la ultima partidă de shopping la care ţi-ai cărat soţul şi l-ai pus să-ţi ţină geanta şi pardesiul, ca tu să poţi să probezi în linişte câte haine vrei. Nu-l transforma în cea mai bună prietenă a ta, pentru că astfel va pieri şi cea mai mică urmă de mister din jurul vostru şi asta va omorî relaţia. Apreciază la el, mai bine, abilităţile sau calităţile pe care ţi le poate furniza şi nu-ţi dori şi mai mult de atât.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad