A debutat programul turistic „Vacanțe la țară!”

Cea de-a 22-a ediţie a Programului Special “Vacanţe la ţară” a început ieri, 15 septembrie şi se va desfăşura până la data de 25 octombrie, informează Agerpres.ro citând un comunicat al Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – ANTREC România. Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti, care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

Pachetul de cazare aferent Programului special “Vacanţe la ţară” oferă sejururi de cinci nopţi/şase zile la pensiuni de 2 margarete, la preţul de 175 lei/ persoană, pensiuni de 3 şi 4 margarete la preţul de 225 lei/ persoană, pensiune de 5 margarete la pretul de 290 lei/persoană. În acest tarif sunt incluse 5 nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri, iar fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Filialele ANTREC participante, în prima fază, la acest program sunt cele din judeţele Argeş, Alba, Braşov, Buzău, Cluj, Covasna, Gorj, Harghita, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ şi Sibiu.

http://www.gds.ro/Societate/2013-09-16/Pensiuni+din+judetele+Gorj+si+Mehedinti%2C+incluse+in+programul+%22Vacante+la+tara%22&hl=gorj&tip=toate

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad