A furat un televizor și o butelie din casa unui târgujian

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu au reţinut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un bărbat în vârstă de 55 de ani, suspectat de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de un bărbat de 25 ani, despre faptul că, în perioada 10.08-30.09.2013, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, de unde i-au sustras un televizor şi o butelie de aragaz, cauzându-i un prejudiciu estimat la valoarea de 2.500 lei. Ca urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, la data de 1 octombrie, poliţiştii au identificat suspectul infracţiunii de furt, P.T., de 55 ani, din comuna Prigoria, care a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări. Bunurile sustrase au fost recuperate, fiind ulterior restituite părţii vătămate. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Gorj.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad