A încercat să facă bani după ce a găsit câteva cartuşe!

O sexagenară din comuna Bălești a încercat să facă rost de bani după ce a găsit, într-o bucată de lemn, mai multe gloanțe. Femeia a mers la un post local de televiziune și a încercat să le vândă ziariștilor știrea (găsise mai multe gloanțe – n.red.). Aceştia au anunțat poliția, iar bătrâna s-a ales cu dosar penal.

Poliţiştii Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Gorj  au constituit un dosar penal pe numele unei femei de 63 de ani din comuna Băleşti, întrucât deţinea, fără drept, muniţie pentru armă de tir sportiv cu glonţ. „Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie s-a prezentat la un post local de televiziune declarând că deţine asupra sa mai multe cartuşe pe care le-ar fi găsit într-o grămadă de lemne pe raza satului Tămăşeştii de Sus, comuna Băleşti, solicitând o sumă de bani în schimbul acordării unui interviu. Poliţiştii Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au identificat persoana respectivă, care deţinea fără drept şapte cartuşe letale de tir sportiv”, a spus Romina Dochian, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. Muniţia a fost ridicată în vederea cercetărilor. În cauză a fost constituit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor de fapt.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad