A intrat cu mopedul în capul podului

În seara de 29 iulie, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe DC 605  – Stejari s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei Oraş Târgu-Cărbuneşti şi Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina care, cu ocazia primelor cercetări efectuate, au constatat faptul că victima R.D., de 48 ani, din comuna Stejari, în timp ce conducea un moped pe raza satului Piscoiu, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat într-un capăt de pod, accidentându-se uşor. Conducătorul mopedului a fost transportat la Spitalul Târgu-Cărbuneşti, unde a rămas internat pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, s-a mai constatat faptul că R.D. nu poseda permis de conducere. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de  conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad