A leșinat după ce a văzut subiectele de la Bac!

Un alt elev a fost eliminat din timpul examenului de Bacalaureat după ce a încercat să copieze, iar unui altui tânăr i s-a făcut rău chiar în timp ce susținea proba scrisă obligatorie a profilului.
Peste 1.200 de elevi s-au prezentat la proba obligatorie din sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat. Ambele incidente de ieri, din cadrul celei de a doua probe scrise a examenului de Bacalaureat tomnatic, au avut loc la Motru. Un băiat a avut nevoie de spitalizare, acestuia făcându-i-se rău după ce a văzut subiectele de la proba la Matematică, pe care trebuia să o susțină. Elevul susținea examenul la Colegiul Tehnic Motru. Tot aici, o fată a fost eliminată din examen după ce a făcut prostia de a încerca să copieze și a fost prinsă în flagrant. Fata încerca să utileze o pereche de căști hands-free. „S-au înscris 1.505 persoane însă la probă s-au prezentat 1.237 ceea ce înseamnă că un număr de 268 de elevi au renunţat la examen alegând să nu se mai prezinte la proba obligatorie a profilului. Totodată, au fost înregistrate două evenimente. Un elev a leşinat şi a fost transportat la spital, iar o candidată a încercat să copieze cu ajutorul unor căşti”, a spus Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj. În vară, promovabilitatea, după contestaţii, în judeţul Gorj, a fost de 57,54%.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad