A nins la Rânca

Prima ninsoare serioasă din ceastă toamnă s-a așezat peste stațiunea montană Rânca. Drumarii și-au pregătit deja utilajele, ca nu cumva vremea rea să îi ia pe nepregătite. Cei mai bucuroși de venirea zăpezii sunt iubitorii sporturilor de iarnă, care deja își fac planuri pentru ieșiri la Rânca.

Iarna și-a intrat în drepturi în stațiunea montană Rânca, mai ales că de ieri de la prânz a început să ningă. Autoritățile s-au pregătit să intervină, dacă va fi cazul, având deja pregătite două utilaje de deszăpezire în zona Rânca-Releu și Godeanu. „Din cauza condițiilor meteo din ultima vreme, am blocat Transalpina, accesul pe ea. Până la primăvară, nu mai este voie. Îi rog pe conducătorii auto să nu forțeze, să nu încerce să treacă de panourile care opresc traficul. Avem un utilaj de deszăpezire acolo, avem unul și la Godeanu, în zonele mai înalte. De asemenea, deja a început să ningă, a fost și lapoviță, trebuie să se respecte regulile de circulație, regulile impuse de noi. Dacă spunem că nu este voie, nu este voie. În zona Rânca, drum-Releu, se află un utilaj de deszăpezire gata să intervină în orice moment dacă va fi nevoie. Şi la Godeanu se află un astfel de utilaj, suntem în alertă în această perioadă pentru ca vremea să nu ne ia prin surprindere”, a spus Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale Gorj.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad