A plecat de la Putere la Opoziție. Vezi despre ce lider PC din Târgu-Jiu este vorba!

Pedelistul Eduard Berca s-a laudat cu o nouă achiziție în partid: Nicolae Bobu, fost președinte al organizației municipale a PC Gorj, s-a urcat în barca democrat-liberalilor gorjeni.

Prședintele PDL Târgu-Jiu a anunțat, în conferința de presă săptămânală a partidului, că avocatul Nicolae Bobu s-a făcut pedelist cu acte în regulă. Intrarea acestuia în partid a fost aprobată, miercuri seara, în Biroul Politic Local al Partidului Democrat Liberal. Eduard Berca a declarat că, începând de astăzi, se vor putea depune candidaturile pentru funcțiile de conducere din organizația municipală a PDL. La începutul lunii viitoare, pe 2 noiembrie, vor avea loc alegeri. Noul democrat-liberal, Nicolae Bobu, a ținut să precizeze că a plecat din barca Puterii din cauza parlamentarilor Tudor Barbu și Răzvan Rotaru, care au părăsit Partidul Poporului Dan Diaconescu pentru Partidul Conservator. „Am fost un om de dreapta de când mă știu. Am încercat să reconstruiesc organizația municipală a PC, parlamentarii care au venit la noi în partid m-au făcut să plec de la Putere la Opoziție. Nu am venit la PDL pentru funcții”, a declarat proaspătul pedelist. Deși a declarat că nu a venit în Partidul Democrat Liberal pentru a obține vreo funcție, Nicolae Bobu s-a răzgândit pe finalul conferinței de presă. A spus că ia totuși în calcul să își depună o candidatură pentru a prinde un loc în nou structură de conducere a PDL de la municipiu. Nicolae Bobu speră că și alți membri ai PC se vor îndrepta spre PDL. „Am fost în USL, dar PC nu a avut o identitate proprie. Sper să vină și alți conservatori după mine”, a mai declarat Nicolae Bobu.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad