A violat în Finlanda și a fost prins la Târgu-Jiu

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au depistat un tânăr pe numele căruia autorităţile din Finlanda au emis mandat european de arestare pentru infracţiunea de viol.

Un gorjean căutat de polițiștii din Finlanda, fiind vinovat de săvârșirea infracțiunii de viol, a fost prins la Târgu-Jiu. Sâmbătă, în urma schimbului de date şi informaţii prin intermediul Biroului Sirene din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R., o patrulă mixtă din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, formată din poliţist şi jandarm, l-a depistat pe S.A.E., de 25 ani, din municipiul Târgu-Jiu, pe numele căruia exista emis de către autorităţile din Finlanda, mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Tânărul a fost condus de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Gorj la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore. Totodată, S.A.E. va fi prezentat la Curtea de Apel Craiova în vederea confirmării mandatului european de arestare şi efectuării procedurilor de extrădare.

Categoria: Social

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. burlan says:

    pe hotoboc vasile nu-l aresteaza nimeni??????e in londra cu femei la produs

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad