Abia acum începe criza. vezi cine spune asta!

În România, criza abia acum începe, pentru că acum debutează criza din sectorul privat, consideră analistul economic Ilie Şerbănescu.
“Părerea mea persoanlă este că, în România, criza abia începe, pentru că începe această criză în sectorul privat. (…) De 20 de ani, are loc un transfer masiv de la stat la privat, pe mai multe căi, privatizarea e doar o parte micuţă, cea mai mare parte e vizibilă prin relaţiile pe care statul le are cu sectorul privat din punct de vedere economic”, a spus analistul Ilie Şerbănescu, duminică, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

“De 20 de ani are loc acest transfer”, a adăugat Şerbănescu.Ilie Şerbănescu este de părere că, în ţară, există firme private care apar pe piaţă datorită statului.
“Privaţii o vor duce mai greu, pentru că nu vor mai avea de unde să-şi tragă seva, de la stat”, este de părere analistul economic.

Potrivit lui, în ultimii patru ani, 100.000 de societăţi au intrat în insolvenţă, iar acum în România avem 600.000 de firme active.

Categoria: Ultima oră

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. denis says:

    HOTOBOC VASILE DIN ORASUL BUMBESTI-JIU JUDETUL GORJ,ARE FEMEI LA PRODUS IN LONDRA.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad