Adevărul despre moartea lui Elvis Presley

Moartea celebrului artist Elvis Presley a produs tristețea milioanelor de fani şi a născut foarte multe controverse, cât și teorii ale conspirației care au încercat s-o explice. Numeroase supoziții care mai de care şocante, despre moartea sa, au văzut lumina zilei în acea perioadă şi se mențin chiar şi în zilele noastre.

Elvis – agent CIA?

Dacă Elvis a fost un agent CIA, atunci majoritatea oamenilor nu ştiau acest lucru şi nici nu erau conștienți de implicațiile acestui fapt. După cum explică unii teoreticieni ai conspirației, creşterea popularităţii regelui  rock’n’roll a fost acoperirea perfectă pentru construirea unei baze ultrasecrete în Memphis Tennessee. Se crede că locuința lui Elvis a fost transformată într-un loc în care se întâlneau agenţii secreţi americani, care erau angrenaţi în spionajul internaţional. În acest fel nu existau oameni care să suspecteze casa unei vedete ca fiind locul unde se colectau informaţiile despre diverşii inamici ai SUA din acea vreme. Pentru că aleile din faţa casei să nu fie aglomerate de maşinile agenţilor secreţi a fost dezvoltată o reţea de tuneluri subterane care serveau la accesul la baza secretă. La moartea „agentului” Presley, guvernul s-a asigurat ca locuința să rămână în posesia familiei. Există zvonuri că în pofida valurilor mari de turişti, şi în ziua de astăzi tunelurile secrete sunt folosite.

Cine pe cine…

O altă idee mai puţin cunoscută despre Elvis Presley este faptul că a fost acuzat că l-ar fi ucis pe John F. Kennedy pentru că acesta din urmă se bucura de o popularitate ieşită din comun. Dacă această teorie este adevărată, atunci nu putem să ne întrebăm cine l-a ucis pe Elvis? Unii ar spune că în spatele asasinatului sta de fapt John Lennon, care la rândul său a fost asasinat indirect de un fanul desăvârşit al „regelui”, Michael Jackson, care a închis cercul conspiraţiei însurându-se cu Lisa Marie Presley.

Cea mai cunoscută teorie

Cea mai cunoscută dintre teoriile despre moartea artistului este că nu ar fi murit în dată de 16 august 1977. Foarte mulţi apropiați ai „regelui” au declarat că ceea ce au văzut în sicriu nu a fost corpul lui Elvis. Nasul şi sprâncenele nu erau ale lui, ele având o altă formă, mâinile erau foarte moi, pe când Elvis le avea foarte tari pentru că practicase artele marţiale. Cei mai mulţi au afirmat că în sicriu nu se afla Elvis, ci o replică a sa, menită să inducă în eroare întreaga opinie publică cum că artistul ar fi murit, în timp ce el se afla în viaţă. Mai mult de atât, o fostă iubită a lui Elvis a primit a doua zi după înmormântare un trandafir roşu cu o notă semnată „El Lancelot”, numele ei de alint pentru fostul său iubit, pe care nu îl ştia nimeni.

Dar de ce să-și însceneze moartea?

Există două mari motive, unul se referă la faptul că în ultimele luni dinaintea morții sale tocmai pierduse 10 milioane de dolari dintr-o afacere imobiliară în care era implicată şi Mafia. În schimbul informaţiilor oferite justiției americane, i s-a oferit o nouă identitate şi implicit o nouă viaţă. Un al doilea motiv este faptul că greutatea sa corporală îl împiedicau să mai cânte atât de bine precum o făcea în tinerețe, iar show-urile erau din ce în ce mai slabe. Moartea era cea mai la îndemână scuză pentru a salva o carieră muribundă. Adevărul despre moartea lui Elvis Presley este departe de orice supoziție sau teorie a conspirației. Nimeni nu poate susţine cu exactitate ceea ce s-a întâmplat şi dacă regele muzicii rock’n’roll a murit cu adevărat în dată de 16 august 1977.

www.ziare.com

Categoria: Mistere

Tags:

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Athina says:

    NU mai tot incercati sa induceti in GRAVA EROARE mintile publicului !! INGERUL MICHAEL JACKSON, din prea multa LUI BUNATATE si naivitate, a cazut PRADA USOARA acelei SLUGI a SATANEI- lisa, si totodata SCLAV in ghearele ei !! Acesta este ADEVARUL !! Dupa Martiriul Sau, aceasta femeie DESFRANATA in plus ii murdareste in mod sistematic memoria, frecventand sedintele de spiritism, incercand sa convinga publicul de ASA-ZISA ,,vinovatie” a victimei ei si se lauda cu faptul ca L-a supus obsesiilor ei sexuale, si inca multe alte fapte reprobabile impotriva LUI, ale carei autoare este.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad