Adi Ionescu: Vrem să continuăm în Cupă!

CS Universitatea Craiova  va evolua mâine împotriva Chindiei Târgoviște, în faza a cincea a Cupei României. Partida este programată de la ora 16:30 pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște.

 

Formații probabile:
Chindia Târgovişte: I. Popescu – Pătru, Vătavu, Ispas, Cornel Dinu – Văduva, Anton, Honciu, Răzvan Dobre – Cherchez, Bucă. Antrenor Silviu Dumitrescu
Universitatea Craiova: Irimia – Cârjă, Scarlat, Ljubinkovic, Stancu – Bardu, Precup, Dragalina, Pârvu – Ganea, Voinea. Antrenor: Erik Lincar

Echipa lui Erik Lincar a acces în această fază a competiției după ce în turul precedent a eliminat Pandurii II, învingându-i pe gorjeni cu 6-1.
De partea cealaltă, Chindia Târgoviște, echipă ce a retrogradat în liga a treia la finalul stagiunii precedente, a jucat două partide în acest sezon al Cupei României. În faza a treia a întrecerii a câștigat cu 3-1 contra lui Sporting Roșiori, iar în runda următoare a eliminat gruparea de ligă secundă FC Olt Slatina, după prelungiri. Staff-ul tehnic, dar și jucătorii Universității sunt optimiști înaintea partidei cu gruparea din Târgoviște. După meciul cu Bistrița, Erik Lincar a spus: „Noi dorim să câștigăm oriunde vom juca: și în cupă marți, și sâmbătă la Severin”. Și căpitanul Adi Ionescu s-a referit la întâlnirea cu Chindia: „La Târgoviște mergem să ne calificăm, vrem să continuăm în Cupă”.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad