Afacerile sindicalistului Cristea Fluerătoru, luate la purecat de către oamenii legii

Politiștii gorjeni au ridicat, ieri, mai multe documente de la primăria Municipiului Motru și de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Aflat în arestul Ispectoratului Județean de Poliție Gorj, Cristea Fluerătoru s-ar putea alege și cu alte capete de acuzare, dacă oamenii legii vor descoperi că a comis ilegalități prin modul în care a administrat Casa de Cultură a sindicatelor din Motru. Deocamdată, polițiștii au de analizat o serie de documente pe care le-au luat de la primăria orașului, dar și de la sediul Casei de Cultură. Primarul de la Motru, Dorin Hanu, a confirmat că ofițerii din cadrul IPJ Gorj i-au trecut pragul.  “Au venit la noi la primărie să ne solicite statutul Casei Sindicatelor din Motru. Noi le-am dat actele pe care le avem în arhivă, legate de această instituție. Este vorba despre Hotărârea de Guvern din anul 1977 prin care era dată cu titlu gratuit în administrația sindicatelor. Le-am pus la dispoziție și câteva hotărâri judecătorești prin care noi am solicitat ca autoritățile locale să preia Casa Sindicatelor, chiar dacă noi am pierdut acele procese la Curtea de Apel. Sunt sesizări legate de Casa de Cultură care a fost folosită mai mult de către liderul de sindicat Cristea Fluerătoru. A făcut acolo o terasă, club de noapte și alte chestii într-o instituție în care trebuia să se desfășoare alte activități. Este normal ca oamenii legii să verifice aceste lucruri”, a declarat primarul Municipiului Motru, Dorin Hanu.

Categoria: Politică

Tags: , ,

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. dan kaluf says:

  Da domnule Primar,dar sa ne spuneti si de lucrârile date lui Domnul Flueratoru Cristea Ex sens cu ceas de miliarde,Aleile din parc,si multe alte,sa nu vorbiti mult asa cum e stilul DV, ca domnul spune tot de unde e acum.
  NOTA 10 +++ Domnule procuror.

  Thumb up 2 Thumb down 0

 2. dino says:

  Cred ca dl.Hanu e un primar cinstit si nu s a pretat la matrapazlacuri cu Fluieratoru… Cristea se pare ca nu ii mai ajungea, si lua de peste tot ce isi dora.Sa dea socoteala , ca toti cei care sunt sclavii lacomiei. Surprinzator este ca nu a “observat” nimeni pana acum.DAR, mai bine mai tarziu decat niciodata.

  Thumb up 1 Thumb down 1

 3. marian says:

  In ceea ce priveste cinematograful,alt lacas de cultura, oare nu se autosesizeaza nimeni? Am facut numai carciumi in tara asta,iar pt viitorul copiilor,tineretului nu se face nimic!

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad