Afacerist gorjean, vacanță de lux cu o blondă!


Iubește să călătorească, iar situația financiară foarte bună pe care o are îi permite să viziteze locuri la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze. În urmă cu aproape un an a devenit un bărbat căsătorit, iar blonda cu care călătorește este chiar soția sa. Se iubesc, au ales să trăiască împreună pentru tot restul vieții, dar încă nu se văd în postura de părinți. își doresc ca în primii ani de căsnicie să călătorească și să vadă toate destinațiile pe care și-au dorit vreodată să le viziteze. Răzvan Munteanu și soția sa Delia sunt acum în concediu în insulele Seychelles.Vacanța în insulele Seychelles îi va costa pe Delia și pe Răzvan câteva mii de euro. Un sejur de șapte zile pentru două persoane, la un hotel de cinci stele, situat la 50 de metri de plajă și la 50 de km de aeroport, cu centru spa, fitness, miniclub, teren de tenis, teren de golf și sporturi nautice costă de la 1.500 de euro și poate ajunge până la câteva mii de euro, în funcție de facilitățile și destinația alese. Delia a profitat de vacanță pentru a face plajă, dar și pentru a face câteva ședințe foto foarte sexi.
Seychelles sau Seișele, oficial Republica Seychelles, este o țară insulară formată din 115 de insule din Oceanul Indian, la 1,600 km est de Africa, în nordul insulei Madagascar. Alte regiuni și țări vecine sunt: Zanzibar la vest, Maurițius și Réunion la sud, Comore și Mayotte în sud-vest, iar Maldive la nord-est. Seychelles are cea mai mică populație dintre toate statele Africii. Arhipelagul este situat la circa 1000 km NE de insula Madagascar și la 1700 km de continentul african și este alcătuit din 42 insule granitice și 73 insule coraligene dezvoltate pe un lanț muntos submarin. Clima este tropicală umedă. Temperatura medie multianuală este de 27 grade C.Temperatura medie multianuală a apei de mare este de 29 grade C.
Printre destinațiile alese de cuplul Răzvan-Delia, în ultimii doi ani, se numără și Japonia, Singapore, Filipine, Malaezia sau Dubai. Pe parcursul acestor vacanțe, cei doi au trăit o serie de experiențe inedite, de la dormitul în colibele africane, până la mese cu un meniu pe bază de gândaci, totul a făcut parte din itinerariul turbureanului și soției sale.

Categoria: Monden

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad