Afaceristul Marius Benegui și-a dus iubita la meciul România- Estonia

Omul de afaceri Marius Benegui, patronul societății Ralbex din Târgu Jiu,  și-a scos iubita la un meci de fotbal. Cei doi au fost împreună la meciul dintre selecționata României și Estonia, desfășurat marți seara pe Național Arena, meci care i-a adus României a doua calificare din istoria echipei la un baraj pentru campionatul mondial de fotbal.

Afaceristul Marius Benegui a divorțat anul trecut de fosta sa soție, Daniela Benegui, cea cu care are trei copii, doi băieți și o fată. La doar câteva luni de la divorț, patronul societății Ralbex a făcut publică noua relație în care este implicat. Cea cu care se iubește în prezent omul de afaceri se numește Luminița Valeria Stan, are 41 de ani și este din județul Argeș.

A petrecut o noapte în arest din cauza iubitei

La începutul acestui an, mai exact în luna februarie, Marius Benegui a petrecut o noapte în arest, după ce femeia cu care se iubește a făcut plângere la poliție împotriva sa. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, Marius Benegui a fost reținut în seara zilei de 8 februarie, după ce Valeria Stan, 41 de ani, din Mioveni-Argeș, a sunat la poliție și a spus că a fost tâlhărită de patronul Ralbex. „Poliţia oraşului Mioveni a fost sesizată de Stan Valeria, de 41 ani, din Mioveni, cu privire la faptul că în jurul orelor 20.00,  Benegui Ilie Marius, de 41 ani, din municipiul Târgu-Jiu, a deposedat-o prin violenţă de o geantă în care avea două telefoane mobile, diferite documente şi o sumă de bani. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a efectuat cercetări şi a reuşit prinderea autorului, prejudiciul fiind recuperat în totalitate şi predat persoanei păgubite. În cauza s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzut și pedepsit de art. 211 din C.P., iar autorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă”, se arăta într-un comunicat al IPJ Argeș. La momentul respectiv, anchetatorii nu au cerut arestarea preventivă a patronului gorjean.

Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad