Află cât vor câștiga profesorii din comisiile examenului de titularizare

Ministerul Educației Naționale a aprobat normele care stabilesc sumele pe care cadrele didactice care au făcut parte din comisiile de examen pentru concursurile de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, sesiunea 2013.
Potrivit ordinului, dintre membrii comisiei judeţene de monitorizare a concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate, comisie alcătuită din preşedinte, 6-12 membri, 1-6 secretari de comisie, consilierul juridic al inspectorului şcolar şi un informatician, cel care va fi plătit este  informaticianul. Acesta  ar urma să primească 158 lei. Dintre membrii comisiei de pregătire, organizare şi desfăşurare a concursului ar urma să fie plătiţi doar informaticianul (1,30 lei/fişă candidat operată), secretarul (26 lei pentru comisiile de până la 50 de candidaţi, 53 lei pentru comisiile între 51 şi 200 de candidaţi; 79 lei pentru comisiile între 201 şi 350 de candidaţi; 105 lei pentru comisiile peste 350 de candidaţi) şi supraveghetorii (26 lei/zi, 6 ore/zi). Comisia de evaluare a lucrărilor scrise este alcătuită din preşedinte, profesori evaluatori – câte doi profesori din învăţământul preuniversitar având gradul didactic I sau II, pentru fiecare specialitate/100 candidaţi – fiecare salarizat cu un tarif de 6,5 lei/lucrare corectată, al treilea profesor evaluator, după caz, salarizat cu un tarif de 6,5 lei/lucrare corectată, 3-5 secretari de comisie, fiecare salarizat cu 100 lei, şi 3-5 informaticieni, fiecare salarizat cu un tarif de 1,30 lei/lucrare scrisă operată. La fel vor fi remuneraţi şi membrii comisiilor de contestaţii.

Categoria: Dezvăluiri

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad