Află câte posturi sunt vacante în administrație, la nivelul întregii ţări

Guvernul a lansat portalul unde sunt făcute publice toate posturile libere din administraţie. 

Posturi.gov.ro centralizează deocamdată peste 250 de anunţuri privind locurile de muncă vacante din administraţia publică locală şi centrală din toată ţara. Fiecare anunţ cuprinde şi detalii legate de modalitatea în care solicitanţii pot aplica, plus informaţii despre dosarul de concurs.

Persoanele interesate pot efectua căutări în funcţie de localitatea dorită, sau în funcţie de cuvinte-cheie, nivelul de pregătire necesar pentru ocuparea poziţiei, angajator, sau data la care au fost publicate posturile libere.

Iniţiativa reprezintă continuarea proiectului PublicJob.ro, lansat în 2012 şi coordonat de către Cristian Botan, în prezent consilier al premierului pentru transparenţă în administraţia publică.

http://www.antena3.ro/romania/toate-posturile-libere-din-administratie-sunt-afisate-pe-acest-site-afla-cate-locuri-de-munca-sunt-vacante-la-nivelul-intregii-tari-227892.html

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad