Află ce îţi rezervă astrele pentru luna septembrie! (I)

Descoperă ce provocări te aşteaptă la început de toamnă! Află dacă vei avea succes în dragoste şi carieră, dacă îţi va surâde norocul pe plan financiar şi dacă stai bine la capitolul sănătate.

Berbec

Septembrie se dovedeşte a fi o lună norocoasă pentru nativii  Berbec, mai ales că vor fi binecuvântaţi şi cu noroc, şi cu bunăstare. În plan personal, să se aştepte la sprijin din partea partenerului său de viaţă. Cei care sunt singuri nu trebuie decât să fie atenţi în jurul lor şi chiar înainte de a intra într-o relaţie. Pe de altă parte, cei care stau în chirie se pot aştepta să se mute la o altă adresă, cei care doresc o schimbare îşi pot achiziţiona un apartament nou şi să schimbe astfel decorul. Viaţa socială, dar şi cea de familie vor fi pline de evenimente în special pentru că se simt atraşi de oameni deschişi, volubili, în prezenţa cărora să se simtă foarte bine. Eforturile şi munca grea vor fi apreciate şi cariera lor va lua avânt. Proiectele noi se vor dovedi fructuoase în afaceri. Financiar luna septembrie va aduce o creştere a veniturilor dar, proporţional, şi a cheltuielilor. Sănătatea este bună, o lună plină de vigoare şi de vitalitate.

Taur

Septembrie le aduce nativilor Taur o mulţime de lucruri interesante. Avalanşa de activităţi profesionale nu le va mai lăsa timp pentru viaţa personală şi de aici problemele care le-ar putea afecta relaţiile cu iubitul/iubita şi cu familia. Pe de altă parte, vor fi actorii unor aventuri amoroase de scurtă durată, aşa că sunt sfătuiți să nu-şi facă iluzii, adică să nu se aştepte la vreun angajament serios, mai ales fetele. În schimb, vor avea parte de întâlniri cu prieteni, de excursii şi distracţie pe măsură. Septembrie este o lună importantă pentru cariera lor. Posibil să fie promovaţi sau să li se pregătească o promovare, fiind foarte apreciaţi de superiorii lor. Financiar, stau foarte bine, chiar excelent. Ar putea să se gândească să renoveze casa sau să cumpere unele obiecte scumpe. Şi cu sănătatea stau bine, doar că în a doua parte a lunii ar putea să se instaleze dureri la nivelul articulaţiilor, mai ales dacă au şi câteva kilograme în plus.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, septembrie va fi o lună a exigenţelor. Vor trebui să fie cât se poate de decişi dacă doresc să-şi atingă obiectivele.  La capitolul dragoste şi relaţii, luna aceasta vor trebui să o lase mai moale, în special datorită planetelor retrograde. Septembrie este o lună bună pentru o vacanţă împreună cu familia. Socializează cu uşurinţă, aşa că zilele vor fi pline de amuzament şi distracţie. Se vor răsfăţa cu activităţi care le oferă plăcere şi fericire. În ce priveşte cariera şi afacerile, este o lună bună chiar dacă unele aspecte le vor da bătaie de cap; sunt sfătuiți să nu se dea bătuţi, ci să meargă mai departe. Provocările de la locul de muncă sunt doar pentru a le dovedi versatilitatea, ceea ce vor face. Perspectivele financiare sunt şi ele bune, cu condiţia să nu-şi asume riscuri inutile în ce priveşte speculaţiile financiare şi tranzacţionarea de acţiuni. Sănătatea lor ar putea fi niţel zdruncinată la începutul lunii, dar îşi vor reveni în a doua jumătate a lunii septembrie.

Rac

Septembrie  va fi o lună plină pentru nativii Rac. Cariera şi viaţa personală vor necesita atenţia lor totală. Romantismul şi dragostea vor fi în capul listei de priorităţi luna aceasta, indiferent de programul de lucru. Sfatul meu este să-şi facă timp şi pentru familie, şi prieteni pentru că aceste întâlniri îi vor ajuta să se relaxeze. O scurtă vacanţă cu familia sau cu prietenii se va dovedi plăcută. Perspectivele în ce priveşte cariera sunt excelente. Vor demara un proiect nou sau o asociere prin participațiune, care le vor ridica ștacheta profesională şi li se vor da responsabilităţi majore la locul de muncă. Financiar, se anunţă o lună benefică în ceea ce priveşte veniturile şi investiţiile. Se vor deda la unele cheltuieli de lux, dar călătoriile de afaceri se vor dovedi favorabile. Sănătatea este bună, dar vor trebui să fie atenţi atunci când vine vorba de surmenaj şi de stres.  Un tratament spa şi o cură de rejuvenare pot fi benefice.

Leu

Cariera şi afacerile vor avea trecere la nativii Leu, în septembrie. Sănătatea ar putea să le dea ceva bătăi de cap, noroc că cei care îi iubesc le vor fi alături. Cu amorul stau bine, va fi o lună pe cinste. Celor singuri, anumite persoane le vor stârni interesul, ba mai mult astrele le promit şi un partener nou. Pentru cei căsătoriţi, iată o lună care se va dovedi un liant pentru cuplurile în care orgoliile mai dau pe dinafară, adică trebuie să înveţe să comunice cu cei dragi, nu să încerce să-şi impună punctul de vedere. În ce priveşte cariera, luna septembrie, cum mai spuneam, se va dovedi fructuoasă pentru aceşti nativi, fie că sunt angajaţi, fie că au propriile afaceri. Dacă vor trebui să plece în interes de afaceri, pe meleaguri străine, chiar dacă va fi greu şi obositor, să nu uite că va fi o călătorie deosebit de profitabilă. Veniturile vor fi stabile şi îşi vor planifica investiţiile foarte atent. În schimb, vor trebui să aibă grijă de sănătatea lor. Munca extenuantă şi stresul pot tulbura rutina cotidiană şi pot provoca unele suferinţe.

Fecioară

În septembrie, nativii Fecioară îşi vor consolida relaţiile cu cei dragi, se vor focusa pe problemele esenţiale ale carierei unde claritatea în gândire este necesară. Singură, dragostea le va crea unele probleme. Iubirea nativilor Fecioară din această lună ține de aspectul intimităţii. Sexual, va fi punctul lor forte în septembrie. Pentru cei singuri, înţelegerea anumitor aspecte ale relaţiei va lăsa puţin de dorit, dar e bine să ignore mărunţişurile sau ceea ce nu pot schimba. Este cel mai bun mod de a merge mai departe. Pentru familişti, viaţa merge înainte, cu calm şi linişte, dar vor trebui să evite confruntările nedorite şi conflicte cu membrii familiei, soacra sau copiii. Un picnic scurt sau o excursie într-un parc de distracţii reprezintă un moment excelent de relaxare. Pot ascede în carieră, cu condiţia ca ei să poată lua decizii importante, fără nicio intruziune din afară şi fără niciun fel de confuzie. Din punct de vedere financiar, lucrurile merg bine. Ar putea apărea unele cheltuieli neprevăzute, dar revenirea la investiţiile lor, gândite şi răzgândite, vor face lucrurile mai uşoare. Este un moment bun pentru a achiziţiona mobilier sau bijuterii şi accesorii personale. Starea de sănătate este fantastică. Vor fi extrem de energici şi activi fizic. Staţi cu ochii pe alimentaţie şi evitaţi alimentele bogate în grăsimi.

www.ziare.com

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad