Află ce îţi rezervă astrele pentru luna septembrie! (II)

Descoperă ce provocări te aşteaptă la început de toamnă! Află dacă vei avea succes în dragoste şi carieră, dacă îţi va surâde norocul pe plan financiar şi dacă stai bine la capitolul sănătate.

Balanţa

În septembrie, nativii Balanță vor lua decizii importante. Cât priveşte dragostea şi plăcerile sexuale, acestea vor fi o prioritate. Iubirea şi dorinţele sexuale vor juca un rol important în relaţiile lor. Se vor bucura de prezenţa prietenilor şi de familie. De asemenea, în septembrie vor putea pleca într-un pelerinaj sau o călătorie în care spiritualitatea să joace un rol important. Rezultatele bune vor avea şi în afaceri, mai ales dacă pot lua decizii corecte, fără prea mult de confuzie, adică vor trebui să fie luate cu mintea limpede…În ce priveşte investiţiile şi speculaţiile financiare, luna aceasta vor fi la stop! Pot avea pierderi, pe care, destul de greu, să le acopere în lunile care vor veni. În schimb, în a doua parte a lunii pot tatona, cu atenţie, piaţa de capital. Starea de sănătate este excelentă pentru septembrie. Tratamentele de înfrumuseţare le vor ţine pe nativele Balanţă ocupate întreaga lună.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion, septembrie va fi o lună în general bună. Fie că este vorba despre dragoste, carieră, finanţe sau de călătorii, totul se va materializa, în funcţie de tema natală a fiecăruia. Pentru unii mai uşor, pentru alţii cu ceva  obstacole. Dragostea pluteşte în jurul lor când se pune problema să vorbim despre aceşti nativi. Unii încep noi relaţii într-o notă pozitivă. Cei căsătoriţi se vor pomeni sufocaţi de iubire, totul cu condiţia să nu devină violenţi şi agresivi. Pentru că ar putea să plătească cât nu face. Plănuiesc o scurtă vacanţă cu familia şi acest lucru îi va ajuta să fie departe cu orice fel de neînţelegere. Se pot ivi unele probleme între membrii familiei şi acest dezacord poate duce, temporar, la probleme de comunicare în funcţie de tema natală a fiecăruia. Îşi vor îndeplini obligaţiile profesionale sau vor rezolva ceva ce ţine de condiţia lor de om de afaceri. Eforturile le vor fi apreciate aşa că să se aştepte la noi responsabilităţi. Din punct de vedere financiar, Scorpionii o duc excelent. Vor primi ceva bani de la familie sau vor recupera nişte datorii de pe la prieteni. Călătoriile de afaceri vor fi profitabile. Nici cu sănătatea nu o duc prost, dar trebuie să-şi controleze poftele pantagruelice dacă nu vor ca organismul lor să o ia razna şi să găsească o formă de a scăpa de caloriile în plus – mers pe jos, fitness, înot ș.a.

Săgetător

Se pare că septembrie va fi o lună dificilă pentru nativii Săgetător. Cu toate acestea, vor avea succes în tot ceea ce întreprind. Cariera este în ascensiune. Funcţia socială sau partidul din care fac parte îi vor ţine ocupaţi în această lună. Vor fi multe schimbări în viaţa intimă şi dragoste. S-ar putea ca partenerii lor să încerce să îi domine, provocând astfel unele fricţiuni şi tensionând relaţia.  De asemenea, obligaţiile sociale îi vor ţine ocupaţi toată luna. Este un moment bun pentru a merge cu familia la diverse petreceri – nunţi, botezuri, zile de naştere etc. Deciziile legate de carieră din ultimele luni se vor dovedi profitabile pentru Săgetători în septembrie. Aspectul dintre Jupiter din Rac şi Soarele în semnul Fecioarei le va influenţa viaţa profesională şi deciziile pe care le vor lua în afaceri. La un moment dat vor cheltui mai mult decât le este necesar, situaţie în care îi sfătuiesc să-şi facă un buget şi să astupe găurile nedorite. Veniturile pot creşte în a doua parte a lunii. În septembrie, sunt sfătuiți să-şi facă o scanare din cap până în picioare pentru că viciile comportamentale îşi pot lăsa amprenta asupra sănătăţii, în special, digestia. Este timpul să se decidă serios ce formă de mişcare aleg şi spre ce dietă se orientează.   Îi va necăjii probabil o răceală pe nepusă masă! O vacanţă de grup sau un sfârşit de săptămână cu prietenii este o idee excelentă pentru relaxare.

Capricorn

Septembrie le va aduce nativilor Capricorn dorinţa de a face ordine în viaţa personală dar şi în cea profesională. În schimb vor avea timp pentru iubire şi romantism cum nu au mai fost ei de multă vreme, doar să-şi facă timp pentru asta. Pentru cei căsătoriţi, să reţină că familia şi copii vor avea nevoie de dragostea şi de sprijinul lor pentru a trece peste probleme stresante. Profesional, se pare că septembrie este o lună favorabilă. Trebuie doar să înveţe să se relaxeze şi să nu se împovăreze singuri, ci să le dea şi altora de lucru, că unii tot stau degeaba. Banii vor veni de la cine se aşteaptă mai puţin, da şi din investiţii. Să evite călătoriile şi participarea la sărbătorile lunii. Sănătatea trebuie să fie luată în calcul şi este important să nu neglijeze exerciţiul şi regimul de fitness.

Vărsător

Vor sta excelent la capitolul dragoste şi relaţii. Deciziile legate de carieră vor deveni mai clare. Vor pleca în pelerinajul pe care şi-l doresc. Totuşi, este de preferat să-şi stăpânească impetuozitatea atunci când simt că sunt pe nisipuri mişcătoare. Să fie pregătiţi să vadă şi părţile bune şi părţile rele ale iubirii. Sunt îndrăgostiţi de partenerii lor, asta până vor face o obsesie din această dragoste, fapt care ar putea duce la ruperea relaţiei. Dorinţele sexuale ale nativilor Vărsător vor fi mari. Cei căsătoriţi vor petrece excelent alături de familie, mai ales că le place să îi răsfeţe pe cei dragi. Cu mai bine de o lună în urmă cariera şi statutul lor profesional au fost afectate de Mercur retrograd, al cărui ciclu s-a încheiat pe 31 iulie. Deci, să o ia, din nou, de la capăt, încă de la începutul acestei luni. Să nu fie cheltuitori, dar să se răsfeţe. Să fie înţelepţi cu speculaţiile financiare şi cu investiţiile lor. Să-şi controleze nevoia de a învesti în diverse scheme de pe urma cărora s-ar îmbogăţi rapid. Stau bine ca sănătate. Vor fi binecuvântaţi cu vigoare şi vitalitate. Să reţină că este o perioadă excelentă pentru a merge la un nutriţionist şi să înceapă o dietă de detoxifiere.

Peşti

Septembrie va fi o  lună excelentă pentru nativii Peşti, din punct de vedere profesional. Banii şi de călătoriile sunt în cărţi, ca să spunem aşa, doar sănătatea are nevoie de ceva mai multă atenţie, ca şi iubirea de altfel care ar putea deveni stresantă. Luna septembrie ar putea fi o lună specială pentru Peştii îndrăgostiţi, dar ar putea aduce şi unele complicaţii. Vor trebui să depună ceva mai mult efort ca să-şi consolideze relaţia. Sexualitatea lor va creşte, undeva către sfârşitul lunii. Familia şi rudele vor avea nevoie de o atenţie specială. O vacanţă de relaxare sau o excursie mai deosebită, alături de familie, le va face bine. Vor avea perspective excelente la locul de muncă. Ideile lor îi vor impresiona pe colegi, dar mai ales pe şefi. Sănătatea ar putea fi afectată prin bolile de sezon. Pe de altă parte au nevoie de activităţi care să le stimuleze energia. Le sugerez să încerce şi unele metode alternative de vindecare pentru a-şi întări imunitatea slăbită şi mentalul, deoarece, în septembrie, anxietatea şi starea de spirit trebuie să fie sub control.

www.ziare.com

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad