Află cum îți influențează sezonul rece viața sexuală!

Odată cu scăderea temperaturii, ți se modifică și starea de spirit. În locul bunei dispoziții din fiecare dimineață, ești din ce în ce mai posacă. Însă această schimbare se reflectă și în intimitatea ta?

Temperaturi mici, libido mare

Poate că la început vei căuta căldura corpului său, dar de îndată ce vei fi în brațele sale puternice, cu siguranță hormonii îți vor da semnalul că este cazul să încingi puțin atmosfera. Studiile arată că, toamna, nivelul libidoului este cel mai crescut, așa că ar fi păcat să pierzi timpul cu alte activități nici pe departe la fel de plăcute.

Ești mai atractivă pentru bărbați

În această perioadă, nivelul de testosteron este mai ridicat, acesta fiind unul dintre motivele pentru care bărbații te consideră mult mai atrăgătoare.

Viața amoroasă va fi din ce în ce mai bună

Ce poți să faci într-o seară ploioasă de toamnă dacă nu să te uiți la o comedie spumoasă? Iar când el este alături de tine, farmecul lui nu are cum să treacă neobservat. În astfel de momente, cu siguranță vei simți nevoia să-i acorzi toată atenția, iar el probabil că-ți va dezvălui gânduri de-ale lui, care în alte circumstanțe ar fi fost nespuse.

Este anotimpul în care se concep cei mai mulți copii

Având în vedere că în lunile august și septembrie maternitățile sunt foarte solicitate, rezultă faptul că acești copii au fost concepuți în luna octombrie. Se pare că tot în această lună și sperma are cea mai bună compoziție, fapt ce duce la creșterea probabilității de a rămâne însărcinată.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad