Află cum va fi vremea în acest weekend

Potrivit meteorologilor, sfârşitul de săptămână se anunţă unul însorit. Vor fi între 19 şi 29 de grade, iar ploile vor apărea răzleţ doar la munte. Şi săptămâna viitoare vom avea un timp perfect. Temperaturile cresc până la 30 de grade Celsius, în special din a doua jumătate a săptămânii. Nopţile şi dimineţile rămân, însă, răcoroase, când se vor înregistra între 7 şi 15 grade.
Astăzi, la Târgu Jiu, cerul va fi senin, iar termometrele vor indica maxime de 19 grade Celsius. Sâmbătă, vremea se va menține frumoasă, iar maximele vor atinge 20 de grade Celsius. Duminică, târgujienii vor avea parte de temperaturi de 16 grade Celsius, cer senin și nu se vor înregistra precipitații.
Temperaturile vor creşte treptat în toată ţara, în următoarea săptămână, şi se vor menţine la aceste valori până la mijlocul lunii septembrie, potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).
În Oltenia, maximele termice se vor situa la valori medii în jur de 24 de grade Celsius, până în data de 6 septembrie. Începând din 7 septembrie, valorile diurne vor creşte uşor până la medii în jur de 26 grade şi se vor menţine astfel până la sfârşitul intervalului. Temperaturile minime vor fi relativ staţionare pe tot parcursul intervalului şi vor fi cuprinse, în medie, între 10 şi 13 grade Celsius. Probabilitatea de ploaie slabă va fi mai mare în noaptea de 3 spre 4 septembrie, dar şi în jurul datei de 10 septembrie.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad