Află cum va fi vremea în acest weekend

Meteorologii au vești bune pentru acest sfârșit de săptămână. Potrivit specialiștilor, vremea se va menține frumoasă în majoritatea regiunilor țării. Astăzi, la Târgu Jiu, cerul va fi parțial înnorat în cursul dimineții, dar nu se vor înregistra precipitații, iar temperaturile maxime vor atinge 29 de grade Celsius. Și mâine vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi senin pe tot parcursul dimineții, iar termometrele vor indica 30 de grade Celsius la amiază. În cursul zilei de duminică, cerul va fi parțial înnorat, dar nu se vor înregistra precipitații, iar maximele vor fi de 25 de grade Celsius.
Potrivit meteorologilor, până la sfârșitul lunii iulie, vremea va continua să se mențină frumoasă. Temperatura aerului va avea valori peste mediile climatologice în cea mai mare parte a ţării, exceptând regiunile centrale şi nordice, unde se va apropia de normalul perioadei, iar cantităţile lunare de precipitaţii vor înregistra valori sub normele climatologice pe aproape întreg teritoriul ţării.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad