Află cum va fi vremea in luna octombrie

Meteorologii nu au veşti bune pentru următoarea perioadă. Potrivit specialiştilor, Începutul luni octombrie aduce ploi abundente şi vreme extrem de rece pentru această perioadă. Meteorologii au anunţat că temperaturile vor scădea cu zece grade Celsius.
A doua lună de toamnă aduce un val de frig în toate regiunile ţării. De duminică seară sunt prognozate ploi abundente şi temperaturi extrem de scăzute pentru această perioadă, termometrele vor înregistra dimineaţa valori negative care se vor situa sub pragul îngheţului.
În ţară, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în estul Transilvaniei şi 21 de grade în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei, iar cele minime între 1 şi 11 grade, mai coborâte, spre -2 grade în depresiunile intramontane, unde se va produce brumă. Izolat se va semnala ceaţă. Vremea se îndreaptă abia la mijlocul lunii, când meteorologii anunţă că termometrele vor indica valori normale pentru această perioada a anului.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad