Află cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo valabilă în intervalul 18-29 septembrie. Potrivit meteorologilor, în perioada de referință, în toate regiunile ţării va ploua; pe alocuri, cantităţile vor fi însemnate spre finalul intervalului analizat.
În regiunea Olteniei, vremea va fi caldă în primele două zile din interval, când mediile valorilor maxime de temperatură se vor situa în jurul a 25 de grade, apoi acestea vor marca o scădere spre 20-22 de grade, în perioada 18-20 septembrie, când vremea va deveni răcoroasă. Până în data de 27 septembrie, mediile maximelor termice vor avea uşoare variaţii, urmând ca ultimele zile din lună să aducă cu aproximativ 2 grade mai puţin. Valorile nocturne vor creşte până în data de 17 septembrie, spre medii de 12 grade. În următoarele 3 zile, acestea vor avea oscilaţii între 9 şi 11 grade, pentru ca în restul intervalului, variaţiile să fie nesemnificative. Probabilitatea de ploaie va fi mai mare în jurul datei de 17 septembrie și spre sfârșitul intervalului.
La Târgu Jiu, astăzi, vremea va fi frumoasă, cu cer parțial înnorat în cea mai mare parte a zilei, nu se vor înregistra precipitații, dar termometrele nu vor indica mai mult de 15 grade Celsius. Joi, târgujienii vor avea parte de ploaie și de maxime care nu vor depăși 15 grade.
La munte, în primele zile ale intervalului, temperaturile maxime vor fi în medie în jur de 15 grade Celsius, apoi vor scădea la valori de 9 grade, în data de 9 septembrie, când vremea va deveni rece. În ziua următoare, temperaturile cresc puţin, pentru ca apoi să revină la aceleaşi valori şi să se menţină constante, până în 25 septembrie, când mai câştigă 1-2 grade. Ultimele zile ale lunii septembrie nu vor aduce modificări importante din punct de vedere termic. După o uşoară creştere a mediilor temperaturilor nocturne în data de 17 septembrie, acestea scad din nou, iar până la finalul intervalului vor oscila între 2 şi 4 grade. Va ploua în intervalul 17-20 septembrie (local important cantitativ), apoi ploile vor fi pe spații restrânse.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad