Află cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Potrivit meteorologilor, următoarele două săptămâni vor aduce vreme frumoasă, cu temperaturi din ce în ce mai mari și ploi destul de puține. În Oltenia, până în dată de 17 iulie, temperaturile maxime vor avea valori medii de 26-28 de grade, comparabile cu normele climatologice ale perioadei, apoi vor creşte până la 30 de grade, în medie, la sfârşitul perioadei de prognoza, când vremea va deveni călduroasă. Până spre sfârşitul acestei săptămâni, temperaturile minime vor scădea uşor, de la 17 la 15 grade, în medie, apoi vor creşte din nou, astfel că la sfârşitul celei de-a doua săptămâni vor atinge aproximativ 17 grade Celsius.
Ploile se vor semnala pe arii mai extinse între 8 şi 11 iulie şi, din nou, în jurul datei de 16 iulie. În restul intervalului de prognoză, doar izolat şi trecător va ploua slab.
La munte, până în data de 12 iulie, regimul termic se va menţine relativ constant, cu medii ale temperaturilor maxime de 17-18 grade şi ale minimelor nocturne de aproximativ 10 grade. Între 13 şi 16 iulie, o uşoară răcire va determina o scădere de 2-3 grade, apoi valorile termice vor creşte din nou, astfel încât, la finalul intervalului de prognoză, se vor atinge maxime situate, în medie, în jurul a 20 de grade Celsius şi minime de 10-11 grade.
Vor fi averse şi descărcări electrice, la nivel local, mai ales în cursul după- amiezelor, pe tot parcursul perioadei de prognoză.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad