Află cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Potrivit specialiștilor, perioada următoare va fi destul de instabilă din punct de vedere meteorologic. În primele zile ale săptămânii, regimul termic diurn va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru prima jumătate a lunii septembrie, şi se vor situa chiar peste cele obişnuite în zilele de 11 şi 12 septembrie, când valoarea medie va fi de 24-25 de grade. Aceeaşi abatere pozitivă faţă de temperaturile climatologic normale se aşteaptă şi la valorile minime, care se vor situa în jurul unei medii de 13-14 grade. După răcirea vremii anticipate pentru data de 13 septembrie, se remarcă o uşoară creştere a temperaturilor maxime până la medii de 22-23 de grade. Nopţile şi dimineţile se menţin relativ răcoroase, în intervalul 14-18 septembrie, cu 9-11 grade în medie, apoi posibil valori mai ridicate. Ploi mai frecvente, însoţite de descărcări electrice vor fi în intervalele 11-13 septembrie, respectiv 16-18 septembrie.
În regiunea Olteniei, vremea va fi mai caldă, în primele zile ale intervalului, decât în mod obişnuit pentru această perioadă din an, cu 26 de grade în medie. Scăderea de temperatură prognozată pentru data de 13 septembrie va aduce regimul termic în jurul valorilor climatologic normale, respectiv 22-24 de grade. Minimele nocturne se vor situa în primele zile, în medie, între 13 și 15 grade, urmând să scadă după data de 14 septembrie. Ploi mai frecvente, moderate cantitativ se vor semnala între 11 şi 13 septembrie, apoi în jurul datei de 17 septembrie. În restul intervalului sunt de aşteptat doar ploi slabe, izolate.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad