Află cum va fi vremea în weekend

Meteorologii anunță vreme călduroasă pentru acest sfârșit de săptămână. Potrivit specialiștilor astăzi târgujienii vor avea parte de maxime care vor atinge 29 de grade Celsius la amiază și de minime care nu vor scădea sub 18 grade Celsius în cursul nopții.

Mâine vremea se va menține frumoasă, cerul va fi senin pe tot parcursul zilei, nu se vor înregistra precipitații, iar termometrele vor indica temperaturi maxime de 31 de grade Celsius. Duminică, vremea va fi mai puțin călduroasă decât în zilele precedente. Doar 25 de grade Celsius se vor înregistra la Târgu Jiu în ultima zi din week-end.
Ultima lună din vară va aduce mult soare și temperaturi caniculare. Luna august, cea mai stabilă lună a verii, începe cu vreme frumoasă şi apropiată de normalul termic al perioadei. Soarele va fi la datorie, iar câteva ploi scurte de vară se vor semnala la munte şi în zonele deluroase din sudul ţării. Maximele vor fi cuprinse între 24 de grade la Suceava şi 34 de grade la Drobeta Turnu Severin. Potrivit meteorologilor, regimul termic mediu lunar al aerului va înregistra valori peste mediile multianuale în majoritatea zonelor, exceptând centrul și nordul țării, unde temperaturile vor fi normale. Cantitățile lunare de precipitații se pot situa sub normele climatologice în cea mai mare parte a teritoriului.
În luna septembrie, temperatura aerului va fi apropiată de normalul perioadei în majoritatea regiunilor, exceptând sud-estul ţării, unde va putea avea valori ce vor depăşi mediile climatologice. Cantităţile lunare de precipitaţii vor avea o tendinţă de uşor deficit în majoritatea regiunilor.

Categoria: Dezvăluiri

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad