Află cum va fi vremea joi și vineri

Meteorologii nu au vești foarte bune pentru următoarele zile. Potrivit specialiștilor, vremea se va menține rece și mohorâtă, iar temperaturile maxime nu vor depăși 15 grade Celsius.
Astăzi, în regiunile din vestul lanţului carpatic va fi o zi de toamnă mohorâtă şi rece – va fi înnorat şi temporar va ploua slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 şi 19 grade. La munte, la peste 1800 m altitudine, din nou sunt posibile precipitaţii mixte, iar vântul va avea intensificări. În sud şi sud-est, vremea îşi arată o altă faţă – soarele este darnic peste zi şi aversele ajung abia seara şi noaptea. În aceste zone, valorile termice vor fi apropiate de mediile specifice perioadei, maxime între 20 şi 26. Cel mai cald va fi în sudul extrem, la Giurgiu şi la Călăraşi.
Vineri, temperaturile vor crește uşor în regiunile intracarpatice, dar vremea va fi răcoroasă în aproape toată ţara. Vor fi cel mult 14 grade la Miercurea Ciuc şi 24 de grade la Giurgiu. În nordul şi centrul ţării va mai ploua slab, dar în restul țării, soarele va avea o prezenţă generoasă. Vântul se va simți în cea mai mare parte a ţării, dar cel mai puternic va fi la munte.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad