Aglomerație în trafic, în prima zi de școală

Începutul anului școlar 2013-2014 nu a fost unul de bun augur pentru toată lumea. Dacă elevii și părinții acestora s-au bucurat de prima zi de școală, participanții la trafic nu au fost la fel de încântați de ziua de luni. Cei care au trecut cu mașina în cursul dimineții zilei de ieri prin municipiul Târgu Jiu au avut parte de străzi aglomerate, poliție și foarte mulți pietoni.
Zeci de polițiști rutieri au încercat în zadar să fluidizeze traficul, iar șoferii și-au exprimat nemulțumirea fără rețineri, înjurând și claxonând. „E foarte aglomerat. Nu am mai avut parte de o astfel de aglomerație în Târgu Jiu de foarte mult timp. Nici de Paște sau de Crăciun nu e atât de aglomerat, iar polițiștii nu fac decât să ne încurce mai tare. E mult mai simplu și mai liber atunci când funcționează semafoarele. Fiecare șofer știe ce are de făcut!”, a spus unul dintre șoferii participanți la trafic.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad