Agresorul elevului, un copil de 15 ani, cercetat penal pentru lovire

Polițiștii gorjeni au reușit să îl identifice pe agresorul elevului de 17 ani din Colegiul Național Tudor Vladimirescu. Este vorba despre un puști de 15 ani, tot din Târgu-Jiu, care este acum cercetat penal pentru loviri sau alte violențe.

Altercația dintre elevi a avut loc luni. Liceanul din CNTV a intervenit să aplaneze un conflict izbucnit între alți elevi, dar a fost lovit în piept și a căzut, spărgându-și capul de asfalt. Tânărul de 17 ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, unde a primit îngrijiri medicale. „Un tânăr în vârstă de 17 ani, din Târgu-Jiu, a sesizat poliția despre faptul că într-un parc din localitate, un coleg al său a fost agresat în timpul unui conflict spontan între mai mulţi tineri. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu, care a constatat că un elev în vârstă de 17 ani, în timp ce se deplasa prin parcul «Arethia Tătărăscu», a intervenit într-o altercaţie produsă între trei elevi, moment în care unul dintre aceştia l-a împins, s-a dezechilibrat, iar în cădere s-a lovit de o bordură. Minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu pentru investigaţii şi acordarea de îngrijiri medicale. Ca urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiile efectuate, poliţiştii au identificat suspectul infracţiunii de lovire, un minor în vârstă de 15 ani, din Târgu-Jiu”, a declarat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Agresorul, elev la Economic

Băiatul de 15 ani care l-a lovit pe tânăr învață la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din municipiul Târgu-Jiu. El este în clasa a IX-a și va avea media scăzută la purtare. Tras la răspundere va fi un alt coleg al liceanului, care se afla în grupul celor care se certau când adolescentul din CNTV a intervenit. „Am demarat o anchetă imediat ce am aflat de acest incident. Au fost implicați elevi de la două școli, este vorba despre un conflict mai vechi. Agresorul este un elev de-al nostru, de clasa a IX-a, 15 ani, care l-a lovit degeaba pe bietul copil din CNTV. A avut loc o discuție cu toți profesorii care predau la clasa elevului de a IX-a și vom vedea ce decizie se va lua în Consiliul Clasei și apoi în Consiliul Profesoral. Diriginta va fi cea care va propune măsura, nota la purtare va fi scăzută, iar în funcție de ceea ce va decide și poliția în legătură cu el, vom vedea ce măsuri se mai impun”, a spus Petre Ciungu, directorul Colegiului „Virgil Madgearu” din Târgu-Jiu.

Categoria: Eveniment

Tags:

Commentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. maria says:

  un pusti de 15 ani,adica un derbedeu,un hot de buzunare,in devenire,un posibil criminal.asa trebuie numiti talharii la drumul mare ,fie ei si de 15 ani.

  Thumb up 4 Thumb down 0

 2. inna says:

  Este meritul politistilor care in ziua incidentului au audiat zeci de elevi de la Colegiul National Tudor Vladimirescu intr-o ancheta extrem de operativa si ampla dar si al elevilor de la CNTV.Au fost langa colegul lor agresat la Spitalul de Urgenta dar si la politie si in cateva ore au reusit sa-l identifice pe agresor!Numai bine tuturor!

  Thumb up 2 Thumb down 0

 3. vasile says:

  De ce nu spuneti si dupa cat timp a venit ambulanta?La o distanta de cateva sute de metri de spital.Nenorocitii dracului.Si cat de grava este situatia elevului din spital.Daca as fi tatal copilului batut l-as urmari si l-as casapi pe derbedeu ca si asa politia nu-i va face nimic agresorului.

  Thumb up 2 Thumb down 0

 4. darius says:

  @ maria:
  politia trebuie sa se implice mult mai mult in cazurile de violenta.EUROPA e oripilata de violenta care este in tara noastra.oetatenii trebuie sa apeleze mai des la politie

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad