Ajutorul șefului de post de la Bălești a fugit după ce a lovit două maşini

Lucian Gheorghe (28 de ani, ajutorul șefului Postului de Poliție Bălești), are întocmit pe numele său un dosar penal pentru fugă de la locul accidentului și vătămare corporală din culpă, după ce, în noaptea de duminică spre luni, a lovit două autoturisme și apoi a plecat de la locul accidentului.

Evenimentele rutiere au avut loc în noaptea de duminică spre luni, după ora 02,00. Polițistul de 28 de ani se afla în timpul liber, de câteva zile el fiind în concediu, când a lovit un autoturism chiar în sensul giratoriu din fața Colegiului Național Spiru Haret din Târgu-Jiu. Omul legii conducea un autoturism Skoda, înmatriculat în Bulgaria. Deși la volanul mașinii pe care o lovise se afla o femeie însărcinată, polițistul a plecat de la locul evenimentului rutier înainte ca poliția să ajungă acolo. Martorii evenimentului au spus că bărbatul mirosea a alcool. La scurt timp după producerea primului accident, polițistul a lovit o mașină parcată, aflată la ieșirea din Târgu-Jiu spre Bălești. Și martorii de aici au spus că Lucian Gheorghe era băut, iar când a plecat, le-a spus că se duce să bea apă. Ajutorul șefului de post din Bălești a plecat pe jos de la locul ultimului eveniment rutier, căci mașina sa era destul de avariată. Momentan, oamenii legii așteaptă ca femeia însărcinată să decidă dacă va depune sau nu plângere față de evenimentul rutier cauzat de polițist, în urma căruia tânăra a ajuns la spital pentru acordare de îngrijiri medicale. „Conducătorul autoturismului Skoda cu numere de Bulgaria nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a acroşat un autoturism parcat pe partea carosabilă. În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea conducătorului auto şi stabilirea cauzelor cu exactitate. Pentru că același conducător auto a mai fost implicat într-un alt eveniment rutier, pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor legii”, a spus Romina Dochian, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. Agentul Lucian Gheorghe, ajutorul șefului de post Bălești, va fi cercetat disciplinar, iar superiorii săi vor decide ce sancțiune merită.

În după amiaza zilei de ieri, luni, o femeie de 29 de ani, din Târgu-Jiu, s-a prezentat la sediul Poliției Târgu-Jiu, care a declarat că ea se afla la volan: „S-a prezentat o femeie de 29 de ani la poliție, care a spus că ea se afla la volanul mașinii și ea este autoarea evenimentelor rutiere. Întru-cât există dubii cu privire la cele declarate de tânără, polițiștii continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat, în cauză fiind constituit dosar penal”, a spus Romina Dochian, purtătoarea de cuvânt a IPJ Gorj. Dacă se dovedește că tânăra a minți și la volan se afla polițistul, aceasta va fi cercetată pentru mărturie mincinoasă.

Categoria: Eveniment

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad