Alb-albaștrii, lansați spre performanță!

CS Universitatea – CS Vișina Nouă    4-1
Au marcat: Albert Voinea 2, Ivan 48, 75, Bardu 70 / Priescu 87
CS Universitatea: Brac – Cârjă, Pătraşcu, Ljubinkovic, I. Stancu – Ad. Ionescu – Opriţa, Câju, Precup, Ganea – A. Voinea. Au mai intrat: Roman, Irimia – Dragu, Bardu, Fl. Pârvu, Velcovici, Dragalina, Gorovei, Scarlat, Ivan şi Sin. Antrenor: Erik Lincar.
CS Vişina Nouă: I. Gălan – D. Popa, M. Radu, Al. Mitroi, D. Mihai – Nica, P. Glişcă, Dumbravă, Burcea – Priescu, Al. Cincă. Au mai intrat: Căpraru, Militaru, Ularu, Rucăreanu, Grigorie, Obreja, Clipici, Aria. Antrenor: Marcel Ploae.
Cartonaş roşu: Gorovei.
Au arbitrat: Edi Constantinescu – Daniel Mitruţi, Dragoş Iliescu.

La debutul pe stadionul Ion Oblemenco, trupa lui Erik Lincar nu a dat nicio speranță adversarului CS Vișina Nouă. Leii din Bănie s-au impus cu un categoric 4-1, care le va da aripi pentru jocurile ce vor urma.

Echipa Craiovei și-a dezintegrat adversarul în partida de ieri dimineață, prima pe legendara arenă Ion Oblemenco. Albert Voinea a deschis scorul în minutul 1, după o reluare perfectă a centrării lui Cîju. Fotbaliștii lui Lincar s-au descătușat după pauză. Ivan cu o dublă și Bardu au făcut ca diferența din teren să se echilibreze cu cea de pe tabelă. Oaspeții au marcat pentru consolare, în minutele de final ale partidei prin Priescu.

Lincar, nemulțumit de evoluție

Antrenorul formației craiovene nu a fost întru-totul satisfăcut de evoluția jucătorilor săi. La finalul întâlnirii, Erik Lincar a spus: „Momentan nu pot fi mulțumit de jocul echipei, mai avem multe probleme pe care să le punem la punct. Încercăm să consolidăm două echipe pentru ca în săptămânile următoare să cristalizăm primul 11. În momentul de față avem un lot de 24 de jucători sub contract. Le-am spus și băieților că doar ei, prin jocul lor îi pot face pe oameni să vină la stadion”.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad