Alb-albaştrii ţintesc a doua victorie la rând!

Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, antrenorul şi jucătorii Universităţii au prezentat, la unison, obiectivul în jocul cu UTA: câştigarea celor trei puncte pentru ca echipa să urce în clasament.

Antrenorul Craiovei ştie că rezultatele sunt pe primul plan în acest moment. Totodată, Stângă e conştient că meciul cu UTA nu va fi unul uşor, apreciind că echipa Craiovei va întâlni un adversar incomod. Ovidiu Stângă a prefaţat astfel întâlnirea cu UTA, de sâmbătă: „Pentru mine acest joc este foarte important. Îmi doresc ca echipa mea să se prezinte în condiţii optime la ora partidei. E importantă victoria, pentru că numai succesele pot coagula iarăşi mişcarea fotbalistică craioveană, fără de care nu putem avea continuitate şi identitate. În ceea ce priveşte adversarul, nu este deloc unul facil, ci mai degrabă UTA este o echipă incomodă, care şi-a creat multe ocazii în partidele anterioare, punctele pierdute fiind pe finaluri de meci. Sunt câţiva jucători interesanţi acolo. De când am plecat eu de la UTA, ei şi-au mai rezolvat unele transferuri, care au dus la o îmbunătăţire calitativă a jocului. Trebuie să tratăm această partidă foarte serios, pentru că la UTA sunt jucători de aici, care au dorinţa de revanşă. Eu cunosc foarte bine mentalitatea olteanului, care jucând pentru altă echipă decât cea din Craiova, se autodepăşeşte. Au patru –cinci jucători cu calităţi deosebite pe care trebuie să-i blocăm“.

„La Craiova sunt premise pentru promovare“

Ovidiu Stângă a explicat de ce nu a continuat la UTA, în vară: „Aveam opţiune să rămân la UTA şi nu am rămas. Marţian plânge după mine pentru că am colaborat foarte bine cât am stat acolo. Eu îi rămân prieten şi i-am spus că-l aştept cu plăcere la Craiova. Iniţial mi-a cerut promovarea în primul an, i-am zis că nu pot să o realizez, văzând ce este acolo, iar după aceea mi-a zis că atacăm promovarea în sezonul doi. Şi nu am vrut să stau un an, să formez o echipă. La Craiova am venit pentru că aici sunt premise pentru promovare. Nu există o garanţie, dar la cum decurg lucrurile, sunt convins că sunt şanse mai mari la Craiova decât la UTA“.

Ganea: „Ne-am antrenat foarte bine cu noul staff“

Cristi Ganea crede că victoria cu Olimpia Satu Mare a dat un alt tonus echipei. Ganea a spus: „Urmează un joc foarte important pentru echipă. Meciul cu Satu Mare l-am câştigat şi avem un moral mult mai bun şi asta se va vedea sâmbătă în teren, pentru că avem încredere în noi şi ne dorim cele trei puncte. Nu va fi un meci uşor, dar obiectivul este victoria, ca în toate celelalte partide ce vor urma. Ne-am antrenat foarte bine cu noul staff tehnic, sperăm să o ţinem aşa în continuare şi rezultatele vor veni cu siguranţă“.

Marian Cârjă: „Dorim să legăm victoriile“

Fundaşul de bandă al Universităţii Craiova consideră că după seria mai puţin fastă din startul sezonului ar trebui să urmeze una cu rezultate pozitive. „Venim după o victorie acasă şi ar fi păcat să nu legăm altă victorie. Dorim să facem acest lucru pentru a avea un moral foarte bun pentru partidele care urmează. E normal să fie presiune la Craiova. Oamenii sunt obişnuiţi cu rezultate bune, cu fotbal de calitate. Noi am început mai greu, aşteptările erau mari, ne-a afectat faptul că nu am reuşit nicio victorie în primele patru meciuri. Dar, dacă eşti fotalist, depăşeşti această presiune. Contează foarte mult pentru moralul echipei să legăm rezultatele pozitive“, a spus Cârjă. Partida Universitatea Craiova – UTA Arad se va disputa sâmbătă, de la orele 18:00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Categoria: Sport

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Robert says:

    Nu pot sa cred cata reclama faceti unei echipe care e prezenta aici doar datorita contextului si presiunilor !

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad