Alexandra Bădoi a filmat un nou videoclip

Frumoasa târgujiancă Alexandra Bădoi, angajată a postului Antena 1 – acolo unde prezintă vremea -, dar și cântăreață, lucrează la un nou videoclip. Alexandra este în această perioadă într-o vacanță în care filmează videoclipul unei piese noi, în colaborare cu Sunlounger/Roger Shah.

Noua piesă a Alexandrei Bădoi se numește „I’ll be fine” și a fost realizată în colaborare cu Sunlounger/Roger Shah. Piesa cea nouă a antenistei va fi inclusă pe albumul artistului Roger Shah. Alexandra a postat pe pagina personală de Facebook mai multe fotografii de la filmarea videoclipului de care este extrem de încântată. Pe pagina sa de Facebook apare într-o fotografie alături de Roger Shah, foarte cunoscut în muzica electronică pentru sound-ul său. Artistul de talie internațională a colaborat cu frumoasa târgujiancă și pe noul său album de „balearic trance” va fi inclusă și piesa „I’ll be fine” a Alexandrei Bădoi. „Yuhuuuu! Sunt fericită! Astăzi am filmat videoclipul piesei «I’ll be fine», alături de/cu Roger Shah şi Roger Shah Official Artist Page”, scrie Alexandra la descrierea imaginii. Alexandra Bădoi a colaborat cu mai multe nume importante în realizarea videoclipului.

Succes pe plan profesional

Târgujianca are succes pe piața muzicală, piesele sale fiind ascultate de milioane de oameni. De exemplu, „Cold Shower” cu Snatt & Vix a fost inclusă de Markus Schulz pe compilația Prague 11, iar „In My Eyes” a fost lansată la un label important de peste hotare, Maelstrom (http://www.urban.ro/muzica/piese/roger-shah-pres-sunlounger-feat-alexandra-badoi—ill-be-fine-piesa-noua).
Alexandra Bădoi se poate lăuda că a avut deja melodii care au ajuns în topurile radiourilor din România, dar și piese cunoscute pe plan internațional. În august 2011, Alexandra a lansat primul său videoclip, cel al piesei „Cold Shower”, filmat în întregime în Grecia. De data aceasta, pentru filmările la melodia „I’ll be fine”, Alexandra și echipa sa au mers în Spania, la Barcelona, pe plajele de acolo, dar s-au plimbat și pe la Cannes.

Categoria: Monden

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad