„Am trăit momente intime pe plajă…” – vezi cine spune asta! E o persoană cunoscută din Gorj

Faptul că a divorțat în urmă cu 1 an, devenind o persoană liberă, a determinat-o să fie mai atentă atunci când vine vorba despre implicarea într-o relație și despre bărbatul care îi stă alături. A fost înșelată de cel cu care și-a petrecut ultimii nouă ani, chiar cu sora nașei ei de cununie, iar acest lucru a dezamăgit-o foarte tare. A rupt orice legătură cu fostul soț, iar de la divorț nu a mai avut nicio relație. Spune că se simte foarte bine singură și că nu își caută un partener. Roxana Ionescu se declară mai liniștită ca niciodată.

Chiar dacă acum spune că îi este bine singură și că se simte foarte liniștită fără nicio prezență masculină în viața ei, lucrurile nu au fost așa întotdeauna. Timp de 10 ani, Roxana Ionescu s-a iubit și a fost căsătorită cu Laurențiu Gheorghe, cel care, spre sfârșitul căsniciei, a înșelat-o pe blondină cu o persoană foarte apropiată cuplului.
Printre experiențele pe care le-a trăit alături de fostul soț, cel mai probabil, se numără și una care implică o noapte fierbinte la malul mării. „În vremurile de mult apuse am trăit şi eu momente intime pe plajă. Când o să apară cineva, sigur o să se mai întâmple”, a declarat Roxana Ionescu pentru Acces Direct.

Nu crede că există bărbatul perfect

În ceea ce privește bărbatul care la un moment dat ar putea să-i stea alături, gorjeanca spune că nu crede în ideea de bărbat perfect. „Nu mi-am programat nimic. Dacă urmează să întâlnesc pe cineva de care să mă îndrăgostesc atât de tare încât să încep o relaţie stabilă, foarte bine. Dacă nu, la fel de bine. Şi da, mă văd din nou mireasă şi îmi doresc să am un copil, pe care, indiferent de sex, îl voi iubi cu aceeaşi pasiune. Nu există bărbat perfect. Există, în schimb, un om pe pământul ăsta cu care poţi să ai atât de multe pasiuni şi puncte de vedere în comun, încât să te întrebi cum ai putut trăi atâta vreme fără să-l cunoşti. Cred în armonie, în abilitatea oamenilor de a comunica şi a se sfătui înainte de a lua o decizie. Am cunoscut o mulţime de oameni bogaţi şi absolut plictisiţi de familie şi am întâlnit şi persoane cu o viaţă modestă, dar care erau fericiţi că se au unul pe celălalt”, a spus Roxana pentru ziarul Click.

Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad