Amantele şmecherilor din CEO, monitorizate prin GPS

Jale mare printre privilegiaţii CE Oltenia, cei care au la dispoziţie autoturismele companiei. Conducerea a decis să achiziţioneze GPS-uri pentru a monitoriza deplasarea maşinilor. Licitaţia este programată azi şi în scurt timp, după încheierea contractului, aparatele vor fi montate pe maşini.
Aoleu! Şi amantele unor şmecheri, fie ei directori, şefi sau chiar şoferi vor rămâne neplimbate? Cum vor suporta oare duduile, obişnuite cu mirosul de odorizante scumpe şi confortul autoturismelor puse la dispoziţie de amanţii cu funcţii, emanaţia de transpiraţie a ortacilor care vin de la muncă şi zdruncinatul autocarelor? O adevărată tragedie. Ibovnicii trebuie să găsească urgent o soluţie pentru a nu le fi afectat ireversibil cucoanelor simţul olfactiv şi alte simţuri.
Cum adică eficientizarea activităţii CEO prin reducerea consumului de carburant? Asta e o adevărată lovitură dată amorezilor care îşi făceau şi ei de cap prin şi cu autoturismele companiei. Chiar recent a apărut o poveste de acest gen cu şoferul unui director de carieră care-şi plimba gagica tocmai cu maşina pe care o folosea şi atunci când îl transporta pe şeful său. Şi ăsta nu e singurul caz, că doar nu numai şoferii cu amante vor avea de suferit ci şi şefii, dacă nu cumva vor găsi un şmen să păcălească GPS-ul.
Mă întreb cât de performante sunt acele aparate, adică vor monitoriza doar traseul autoturismului? Pentru că ar fi în interesul unor şefi, ştiut fiind faptul că amanţii sunt mult mai geloşi decât soţii, să-şi monitorizeze propriile amante. Adică să nu existe riscul ca atunci când trimit şoferii cu acestea la şoping sau pur şi simplu să le ducă acasă după o zi istovitoare la birou, fufele să-şi dea jos taioarele de corporatiste şi s-o ardă pe bancheta din spate.
Cât de pudici se dau unii de prin companie, aşa scorţoşi şi cu nasul pe sus, se ştie că „bucăţile” lor, angajate prin carierele miniere, nu sunt umilite pe posturile pe care sunt încadrate, pentru că de obicei nu au studii, însă îşi beau cafeaua pe la magazie sau prin birouri, fără nicio treabă cât e ziua de lungă. Minerii le cunosc şi ştiu că ţin la tăvăleală, dar şi pentru ce şmecher prestează, de obicei, în genunchi.
Până la urmă, GPS-urile sunt bune. În felul acesta, şi maşinile, şi amantele vor fi monitorizate ca să nu-şi dea kilometrajul peste cap.

Categoria: Editorial

Tags:

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gogu says:

    Claudiule , nu esti normal,,,,, felicitari , cam asa stau lucrurile prin toate institutiile de stat . Asta este ,,starea lor de normalitate,, in toate institutiile publice si in firmele controlate de stat .

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0

  2. gorjan says:

    Mai Matei ,de scula sa ne iei,esti gelos? N am platit la buget taxa pe sex? Ia scoalate si tu 20-30 de ani la 5 dimineata si mergi si bea cafeaua in cariera!Sau tu esti citit si sti sa scrii! E bun GPSul,dar nu asta a fost scopul ci economisirea de carburanti.Avem destule locuri sa ne’o tragem,nu trebuie naveta! E bine ca mai avem cu ce,tu nu mai ai?Ha?

    Thumb up 1 Thumb down 3

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad