Anda Adam, din nou în compania unei târgujience

Cântăreața Anda Adam a fost fotografiată din nou în compania unei frumoase târgujience. Diana Popescu, patroana unui important magazin de haine din municipiul Târgu-Jiu, a postat pe contul său de Facebook o altă poză cu vedeta.

Diana Popescu a devenit o prezență obișnuită în paginile de monden ale cotidienelor locale. Afacerista, tânără și frumoasă, postează foarte des fotografii incendiare pe pagina sa de pe un profil de socializare. De curând, Diana a participat la o altă petrecere la care a fost invitată și cântăreața Anda Adam, cele două fotografiindu-se împreună. Din câte se vede în fotografie, cântăreața se simte foarte bine în compania amicelor sale din Târgu-Jiu. În primăvara acestui an, mai exact în luna aprilie, Anda Adam a fost invitată la petrecerea unei angajate a Primăriei Târgu-Jiu. Vedeta a petrecut atunci la Târgu Jiu, într-un cunoscut club, alături de câțiva prieteni, sărbătorind aniversarea zilei de naștere a uneia dintre amicele sale, angajată a primăriei Târgu-Jiu.

Poze cu numeroase vedete

Pe pagina de Facebook a Dianei Popescu, afacerista a postat mai multe fotografii cu diverse vedete. Printre oamenii celebri cu care Diana Popescu s-a fotografiat îl amintim pe regretatul regizor Sergiu Nicolaescu, cuplul Andra și Cătălin Măruță și alții.


Categoria: Monden

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad