Andrei Maioreanu, de la agonie la extaz – Acum, adjunct la Hidroelectrica ServAndrei Maioreanu, fost salariat al sucursalei Hidroelectrica Târgu Jiu, a fost disponibilizat în mai, când s-a aflat pe lista concedierilor transmisă de la București.
El a primit preavizul alături de alți 35 de angajați și, de atunci și până în urmă cu două seri, nu a mai prestat „în câmpul muncii”. Astfel, după aproape trei luni, acesta a fost numit director general adjunct al Hidroelectrica Serv: „Să știți că această numire s-a făcut în baza unui CV, știut fiind că am experiență. Sunt în sistemul energetic de mult timp”, a spus acesta.

Categoria: Politică

Tags:

Commentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. gorjanul says:

  Cred ca s a facut dreptate,si la partid si la Hidroelectrica! Sa vedem ce aduci pentru Gorj ca pe Bebe Ionica l’am vazut,nimic!!!!

  Thumb up 1 Thumb down 2

 2. gicu says:

  pupincurist pe criterii politice!!!un nimeni!!!

  Thumb up 3 Thumb down 1

 3. dian says:

  De unde sa ajunga director……din bratele lui carciumaru si ale caracatitei psd.
  De ce n0a luat examenul cand era in opozitie?
  Cate partide a schimbat asta?
  Nu vedeti ca a venit psd la putere si au devenit competenti : Tudor la drumuri, Milosteanu,Bebe Ionica ,Maioreanu………..cat poate duce cc (calinoiu si carciumaru) O sa pice si astia !

  Thumb up 1 Thumb down 0

 4. morsa says:

  La cat de competent e Maioreanu, a fost dat afara de la Hidroelectrica!

  Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad